شما اشتباه کردی عزیزم باید مثل همسرتون رفتار میکردی تا زشتی کارشو متوجه بشه اینجوری خیالشو را ...
برای اون مهم نیست که من با خانوادش بد باشم یا خوب تازه هر وقت یه مشکلی با مامانش پیدا می کنه جوری تظاهر می کنه که منم مشکل دارم با اونا اعصابم رو بهم می زنه
شوهر من هم دکترا داره ولی رفتارش از یه بی سواد بدتره
بنظرم اصلا ب سطح سوادشون نیس
هرچی باسوادترباشن خودخواه ترن و تنگ نظرتر
من یه نفرو میشناسم خودش دیپلمه زنش فوق لیسانس و شاغل
اصلا نمیگه چرا مدرک من پایینتره یا نذاره زنش درس بخونه
تازه میگه تودرس بخون برامن افتخاره
ولی شوهرمن چی؟
چشم نداره ببینه
❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤ (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
موافقم اصل رفتارش عوض نمیشه ولی با یه سری کارا میشه حساسیتشو کم کرد
چ کاری اخه؟
❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤ (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
حالا شوهر من پیش بقیه خوبه اعصاب من رو بهم میریزه از من می خواد که کاری نکنم برای هیچ کس بقیه هم که ...
شوهرت عیییین شوهرمنه
با یه تفاوت ک درمقابل منم تظاهرمیکنه و درباره منم تنگ نظره
یعنی بامنم رو راست نیس
و چشم دیدن موفقیت منم نداره
چ برسه بقیه
یادمه همکارم زایمان کرد من رفتم ملاقاتش بیمارستان تا دو ساعت بعد با من توی ماشین بحث کرد و من رو به گریه انداخت چرا رفتی ملاقاتش اون که برای تو نیومد بیمارستان
شما سياست زندگي رو خوب ياد نگرفتيد كه همه چي بر عليه شما تموم ميشه
شما ک خودت اقا هستین
رفتار درست درقبال چنین مردایی چیه اخه؟
بخدا من قصددارم طلاق بگیرم
اگه تاپیکای قبلیمو بخونید متوجه میشید
من خیلی نیاز ب راهنمایی دارم
عزیزم تو چرا اصن کمک هایی ک ب خانوادت میکنیو ب شوهرت میگی لصن نیاز نیس بدونه برادرت ضامن میخاد خود ...
آخه مثلا قضیه مشهد رفتن رو نمی تونم پنهان کنم چون حتما ما هم باید بریم یا چون همه این اخلاق هاش رو از خانوادم مخفی کردم اونا سوتی میدن اون میفهمه و بقیه ایراداتش رو هم به من میگه همیشه از هر کس ایراد داره میاد مثل رادیو توی گوشم ویز ویز می کنه می گم آخه به من چه جوتبی نداره بده همش بد می گه
منم کارمندم بهم میگفت حق نداری وام ازدواج ورداری فردا از حقوقت کم کنن. همه چیو باید بابات بخر ...
طلاق گرفتی؟
دلیل اصلیت براطلاق چی بود؟