2777
2789
عنوان

توی عمرم مردی به خاله زنکی شوهرم ندیدم دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 10291 بازدید | 281 پست
شوهرم اهل قهر کردن نیست فقط به شدت پشت سرشون حرف می زنه و میگه کلا هیچ خیرت به هیچ کس نرسه من نمی تو ...

شوهر من پشت سرشون حرف میزنه.جنگ اعصاب راه میندازه.بخوام جواب بدم قهر میکنه و میره رو اعصابم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
این به خودت بستگی داره آخه...همسر من یه خصوصیت اخلاقی خیلی بد داره که کنار اومدن باهاش کار هر کسی نی ...

شوهرمنم نمیگم هیچ خصوصیت مثبتی نداره

اما این رفتارش خیلی ازاردهنده است

و بنظرم صبر وگذرزمان فقط باعث میشه ادم حوصله وتوان بحث نداشته باشه وگرنه اصل مشکل سرجاشه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله زنک اونیه که از مهمونی میای میگه چ قدر فلانی خوشگل بود چ قدر لباس فلانی قشنگ بود

چه خونه ی شیکی داشتن

این حرفای زنونه رو وقتی یه مرد بزنه میگن خاله زنک

علتش هم حرفای زنونه ایه که مادر و خواهر پسرا جلوشون میزنن و پسر خلق و خوی زنونه میگیره

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی
بله به شدت از موفقیت های دیگران ناراحت میشه و مثل یه خاله زنک پشت سرشون شروع به حرف زدن می کگنه باور ...

به نظرم این که باهاش همپا نباشی تو این مسائل یا مثلا پای این حرفاش نشینی چه راجع به خانواده خودش چه خانواده خودت به مرور زمان از سرش میفته

شوهر من پشت سرشون حرف میزنه.جنگ اعصاب راه میندازه.بخوام جواب بدم قهر میکنه و میره رو اعصابم

چطوری کنار اومدی ؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
توی چ محیطی بزرگ شده ؟ آیا توی همین جوی ک مبینی بزرگ شده یا اصلا ب خونوادش نرفته ؟

پدر و مادرش این اخلاق رو دارن اما یه مقدار کمرنگ تر یعنی به شدت متوقع ان و پدرش هم خیلی ایرادگیر و خاله زنک و فضوله مثلا یهویی از یه غریبه می پرسه چقدر حقوق می گیری یا هر جایی می ریم مثل زن ها از رفتار صاحبخونه ایراد می گیره ولی برادرای دیگش اصلا اینجوری نیستن و خیل متشخصا

با سلام

من خودم مردم و از اين كه يك مرد همچنين اخلاقي داره خجالت زده ميشم،

اينجور دسته از افراد به نظر بنده مريض و بيمارن هيچ كاري و راه حالي نداره براي درمانشو،

چو تنگ نظر و حقير هستند.و همه چي رو براي خودشون ميخوان حتي خانواد خودش هم دوس نداره شريك كنه فقط و فقط خودشو ميبينه.

از نوع اخلاقشون ميشه بفهميد كه انساني خود خواه و حريص  هستن

مرد بزرگ كسي هست كه در سينه خود قلبي كودكانه داشته باشد.  
بله به شدت از موفقیت های دیگران ناراحت میشه و مثل یه خاله زنک پشت سرشون شروع به حرف زدن می کگنه باور ...

شوهرت خاله زنك نيست به شدت تنگ نظره و حسوده

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

همسریکی از دوستان خانوادگی ما نزدیک 60 سالشه. از بهترین دانشگاه امریکا دکترای مهندسی داره و رییس یک شرکت بزرگه و پولش از پارو بالا میره. با این حال چندوقت پیش که کنکور بود صحبت بود که خواهرزاده خانمش هم میخواد عمران قبول بشه، هنوز جواب کنکور نیومده این آقا داغ کرده بود که اگر قبول بشه یعنی براش خریدن و این حرفا!

اونقدر حقیر به نظرم اومد که با اون موقعیت بالا حتی خودشو کمتر از یک بچه 18 ساله می بینه!

این جورآدمها درست بشو نیستند.

شوهر شمام اینطوریه؟

مرد بايد سطح نگرش و افكارش فراتر از اينا باشه اين مسائل كوچك تر از حدي هستش كه يك مرد بخواد خودشو دخيل و درگير كنه با اين موضوعات ، هم اعصاب خودشو با مسائل پيش پا افتاده  بهم بريزه و  هم اعصاب اطرافيانش واقعا خنده داره و تاسف باره براي يك مرد

مرد بزرگ كسي هست كه در سينه خود قلبي كودكانه داشته باشد.  
خیلی زیاده در صورتی که من دقیقا عکس همین رفتار رو با خانوادش دارم با مامانش دوستم شده املت جلوم بزار ...

توام مثل خودش شو تا بفهمه چقد بده

شايد اخلاقشو درست كرد

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍