2777
2789
عنوان

خانوما به جز کلوتریمازول برای عفونت از چه پماد یا دارویی نتیجه گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 577394 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها با این کلوتریمازول چند روزه خوب میشیم من اولین باره استفاده میکنم ولی 4 روزه استفاده کردم حس ...

تنها جواب نمیده،دکتر همیشه برای من کلوتریمازول رو با مترونیدازول تجویز میکرد

خانوما دکتر بهم پماد کلوتریمازول دادهبا یه قرص هرمونی،گفتش سه روز بعد پریودم‌هرروز روزی دوبار قرصو‌مصرف کنم،پریودمم تموم شد پماد رو مصرف کنم،بعدش یادم رفت بپرسم پمادو چند روز مصرف کنم ،😐😐😐😐راهنمایی کنید لطفا

واسه بارداری اقدام کردم الان یکساله،خداکنه این ماه حامله شم😐😐😐😐

دنیای من باهمسر و خانوادم خلاصه میشه😍😍
عزیزم یه کپسول فلوکونازول 150 رو بخور یکی رو 72 ساعت بعدش بخور کرم واژینال دالاواگ(کلیندامایسین) رو ...

سلام،این قرص رو داروخونه بدونه نسخه میدن برم بخرم؟؟؟اخه بعضی چیزا رو‌نمیدن بدون نسخه ممنون میشم بگید،شدید درگیرم

بابت همه چیز شکر🙏
کپسول فلوکونازول خیلی خوبه گلم

سلام بچه ها دهانه رحمم خارش دارمو خشک شده  ولی ترشح بو دار ک نشونه عفونت باشه ندارم نمیدونم از حساسیته یا چی کسی بوده مث من چه داروی خوبه ک زود جواب بده خیلی اذیت میشم برای مشگل منم خوله

ماماني مهسا ميشه لطفا يه راهنمايي بكنين منو؟!

من سوزش و خارش شديد واژن دارم، بيشتر خارش البته ترشحاتمم يه كوچولو بيشتر شده و انگاريكه يكم چسبناكه ، چي مصرف كنم كه تموم شه واقعا اذيت ميشم. به دكترم فعلا دسترسي ندارم

من یه مشکل جدی پیدا کردم اول خارج واژنم خارش داشت که البته عفونت هم متوجه شدم که دارم بعد رفتم دکتر بهم گفت عفونت قارچیه یهم فلوکونازول ۱۵۰ داد با پماد کلوتریمازول و پماد هیدروکورتیزون 

تا ۴ روز من قرص ۲ تا تو این مدت خوردم و پمادامم زدم روز پنجم واژنم زخم شد میرفتم دستشویی میسوزه شدید در حدی که دلم میخواد گریه کنم... رفتم یه دکتر دیگه بهم گفت داخل واژنت سالمه ولی خارج عفونت شدید قارچی داری که باعث شده خرده بشه ... برام پماد کلوتریمازولو فقط نوشت و کلوبتازول اما الان۲ روز میگذره حتی یکذره هم خوب نشدم نمیتونم برم دستشویی وقتی پماد میزنم میمیرم و زنده میشم تو رو خدا بگید چیکار کنم دیگه 

من یه مشکل جدی پیدا کردم اول خارج واژنم خارش داشت که البته عفونت هم متوجه شدم که دارم بعد رفتم دکتر بهم گفت عفونت قارچیه یهم فلوکونازول ۱۵۰ داد با پماد کلوتریمازول و پماد هیدروکورتیزون 

تا ۴ روز من قرص ۲ تا تو این مدت خوردم و پمادامم زدم روز پنجم واژنم زخم شد میرفتم دستشویی میسوزه شدید در حدی که دلم میخواد گریه کنم... رفتم یه دکتر دیگه بهم گفت داخل واژنت سالمه ولی خارج عفونت شدید قارچی داری که باعث شده خرده بشه ... برام پماد کلوتریمازولو فقط نوشت و کلوبتازول اما الان۲ روز میگذره حتی یکذره هم خوب نشدم نمیتونم برم دستشویی وقتی پماد میزنم میمیرم و زنده میشم تو رو خدا بگید چیکار کنم دیگه 

فقط اینکه الان خارش ندارم اصلا اما زخم شده انگار یه جاهایی یه نقطه های میبینم که دکتر گفت در اثر قارچ شدید خرده شده و زخم شده در صورتی که ۴ روز قبل از این که برم پیش این یکی دکتر از کلوتریمازول زیاد استفاده کردم 

الان فقط مشکلم اینکه که اون زخما هنوز هست و به شدت میسوزه و نمیتونم ادرار کنم