2777
2789
عنوان

خانوما به جز کلوتریمازول برای عفونت از چه پماد یا دارویی نتیجه گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 577398 بازدید | 110 پست
من یه مشکل جدی پیدا کردم اول خارج واژنم خارش داشت که البته عفونت هم متوجه شدم که دارم بعد رفتم دکتر ...

توی لگن جوش شیرین بشین. دو سه تا قاشق بریز. بیست دقیقه بشین توش

و خدا هست ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من یسالی هست درگیرم. شش بارم دکتر رفتم. اما اصلا اثر نکرده. بلافاصله بعد تموم شدن داروها برمیگردم حالت اول. احساس فشردگی و درد در ناحیه کشاله ران دارم. اخرین بار ک دکتر رفتم کلوتریمازول واژینال و قرص ازیترومایسین و مترونیدازول داد.که امروز تموم شد. دفعات قبل هم بهم کلوتریمازول زیاد دادن.و یه شیاف ب اسم فیتوواژکس . اما هیچکدوم اثر نکرده واقعا خیلی ناراحتم شب و روزم شده فکر کردن عفونت. اما قرمزی اطراف واژنم و جوشهایی ک نزدیک مجرای ادرارمه نرفته مثل قبله. 😢😢😢😢😢

و خدا هست ....

من هردفعه پماد داخلی کلوتمویمازول میزدم خوب میشدم ایندفعه۳شب زدم پری شدم یک شب نزدم دوباره زدم اصلا خوب نشدم چکارکنم 😔😖ازرابطه افتادم بد بو

زیردلمم درد میکنه واژنم میسوزه

ترشحاتم پنیره

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

سلام خانوما من تازه ازدواج کردم و دکتر برام پماد کلوتریمازول رو تجویز کرده.این پماد در طول درمان منع مقاربت داره یا نه چون دکتر به من نگفت ولی چند تا سایتی که خوندم بعضیا مقاربت با کاندوم رو توصیه کردن بعضیا هم منع مقاربت بعضیا هم که کلا وسایل جلوگیری کننده پلاستیکی مثل کاندوم رو منع کردن.

الان موندم چیکار کنم؟؟؟

برای عفونت قارچی

به من یه پماد کلوتریمازول واژینال داد که یکبار هر شب

و کلوتریمازول موضعی وتریامسینولون اِن اِن اونم موضعی داد که دو بار در روز بزنم یکبارش باهم بعد از این که واژینالو وارد کرد چون بعد از این ک واژن رو تمیز میکنه میریزه بیرون خارش بیرونی میگیرم

دور بعدیش گفت هنوز در واژن مایع و رطوبت هست (عفونت) که بهم واژینال میخک داد یه شب در میون

بعد از اون عفونت ادراری و واژن باهم داشتم که خونریزی داشت

یه قرص واژینال واسه یه شب در میون بهم داد dalacin vaginal ovule با فوم شستشو و قرص که من به قرص معده ام حساسه نتونستم درمانمو تموم کنم

سلام.منم عفونت دارم دکتر بهم پماد هیدروکورتیزون داده.وقتی استفاده میکنم سوزش شدید میگیرم بنظرتون عوارض دارع؟ بخاطر عفونت روز پریودم راهیه بیمارستان شدم چه دردیه آخه درمان نداره😢😢