2777
2789

سلام دوستايي گلم من يه پسره سه و نيمه دارم  ك ١٣.٥وزنشه با قد٩٦بردم بهداشت گفت هم وزنش كمه هم قدش نسبت به تولدش 😔وزن تولدش ٣:٤٥٠بوده ☹️دوستايي گلم كسي بوده اين شرايطت بچش داشته باشه بعد خوب شده من چند ماه ديگه زايمانم ميترسم بدترم بشه😫 تروخدا اگه راه كار داريدبهم بگيد خيلي نگرانم😫☹️

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من از یک تا دو سالگی وزن گیریش خیلی کم صده بود اما از دو سالگی وقتی تغذیش رو بردم به سمت گرمیجات الحمدلله خوب شد

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
دخترمنم دوسال ۱۰ ماهشه یه ساله وزن اضافه نکرده وزنش۱۱.۵خیلی نگرانشم

گفته كمبود داره گلم😢 ولي به نظرم تو ده ماه خوبه فقط ببين چرا اصاف نكرده عزيزم شايد بخاطر دندوناشه

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

نگران نباش عزیزم بچها رشدشون تا 5_6سالگی کند میشه دوباره خوب میشه اصلا ب این چیزا فکر نکن مخصوصا پسرا یهو قد میکشن و بزرگ میشن ب فکر نی نی کوچولوی تو شکمت باش این نگرانیا بی فایده اس

پسر من از یک تا دو سالگی وزن گیریش خیلی کم صده بود اما از دو سالگی وقتی تغذیش رو بردم به سمت گرمیجات ...

چطوري عزيزم به من بگيد😬

نگران نباش عزیزم بچها رشدشون تا 5_6سالگی کند میشه دوباره خوب میشه اصلا ب این چیزا فکر نکن مخصوصا پسر ...

بخدا عزيزم از حرف مردوم خسته شدم از بس بهم گفتن گناع داره چوا زود باردار شدي پسرت لاغر شده چرا بهش نميرسي 😔الان دو هفته شديد به تغذيه اش رسيدگي ميكنم ولي تغيير نكرده😢

گفته كمبود داره گلم😢 ولي به نظرم تو ده ماه خوبه فقط ببين چرا اصاف نكرده عزيزم شايد بخاطر دندوناشه

تا۱۲.۷۰۰هم رفت دوباره وزن کم کرد 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
تا۱۲.۷۰۰هم رفت دوباره وزن کم کرد 

الهي  عزيزم بهش شربت تقويتي بده منم دارم ميدم بهتر غذا ميخوره