2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه سقط دارین بیاین

148 بازدید | 19 پست

من دیروز قرص میزوگلندین خوردم که جنین دفع شه بچم رشدش تو‌۶ هفتگی متوقف شد 😢تت ۱۲ هفتگی صبر کردم کهذقلبش تشکیل بشه ولی نشدذو مجبور به سقط شدم ، دیشب بعد خوردن قرص ۱ ساعت بعذش به لرز افتادم و دلیپیچه های وحشتناکی گرفتم و کمر درد وحشتناکی داشتم که داشتم از درد میمردم بعدم به اسهال افتادم و خوتریزیم زیاده ، حدود ۱ ساعت و خورده ای درد کشیدمدو آخرین بار دسشویی رفتم معذرت نیخوام اینو مبگم شرمنده اس..ل که داشتم یه تیکه هایی دیدم زرد رنک افتاده ولی نمیدونم از جنین بوده یا نه ، دردم هم کمتر شد ولی خونریزی همچنان دارم و لخته های خون ازم میاد ولی الان که بیدارشدم درد ندارم ، نگرانم کامل دفع نشده باشه اصلا دلم نمیخواد کارم به کورتاژ بزسه ، شمایی که سقط داشتین از کجا فهمیدین بچه سقط شده؟چیزی دیدین؟ (ببخشید که بی پرده توضیح دادم آخه نمیدونم چطوریه و نگرانم خیلی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ تا قرص زیر زبونم گذاشتم هر ۲۰ دقیقه یه قرص میزاشتم شما هم سقط داشتین؟

بله. با یه قرص دیگه. جفته که کاملا مشخصه وفتی بیاد. کیسه هم یه چیز سفت تقریبا سفید رنگ

قربون بودنت برم پسرم... 
بايد يه سونو برى تا مطمين شى همش دفع شده وگرنه دردسر ميشه ، يه دكتر برو حتما

الان که خونریزی دارم باید برم دکتر یا بزارم خونریزیم تموم بشه؟ تا چفدر وقت شما خونریزی داشتی؟

من هفته ۱۲ سقط خود به خود داشتم...با لکه بینی شروع شد و بعد درد وحشتناک ریتمیک زایمانی و خوتریزی....نزدیک ۳_۴ ساعت درد وحشتناک داشتم، بعد فقط خونریزی بود که دیگه رفتم دکتر و سونو کرد و گفت همه چیز دفع شده و چیزی نمی‌بینم...ولی راستیتش اومدم خونه یه چیز سفتی دفع کردم، که آنقدر خون دورش بود معلوم نبود چیه  ...

بعد هم تا ۳ روز خونریزی کم داشتم و تموم شد....باید برای اطمینان سونو بدی، هیچ راه دیگه ای نداره

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
جفت چه شکلی بود ؟ تا چقدر وقت خونریزی داشتین؟

من چون قبلا دو تا زایمان داشتم جفت رو راحت تشخیص دادم. بافتش یه جوریه فرق داره. یه تیکه لخته خیلی بزرگ بود شاید اندازه کف دست. خونریزی ام حدود 4 روز بیشتر نبود.

مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)
الان که خونریزی دارم باید برم دکتر یا بزارم خونریزیم تموم بشه؟ تا چفدر وقت شما خونریزی داشتی؟

مال من نميوفتاد كورتاژ كردم ، نميدونم كى مناسبه برا سونو ولى من اگه جات بودم همين امروز ميرفتم دكتر كه حتما بهت دارم ميده ويتامين و مفناميك ميده بهت احتمالا

تا ١٠ روز نهايتا خونريزى و لكه بينى دارى بعدش ميره تا پريود بعدى 

مال من با قرص نبود بعدازیه ماه که فهمیدم دچارسقط فراموش شده شدم زعفران مصرف کردم چندروز درست شب همون روزی که میخواستم برم کورتاژ یهویی بازشدم ونی نیم کامل اومد ولی دردوحشتناکی داشتم ولخته های خونی خیلی زیادی میومد طوری که بیهوش شدم چند دقیقه ای دراثرخونریزی ولی بعدش که فوری رفتیم بیمارستان معاینه کردن دهانه رحمم بازبود وخونریزی ادامه دارگفتن دراین شرایط جفت مونده فوری کورتاژ کردن بقایا اونطوری دفع شد شماهم  فوری بروسونو تابه وقتش اگه نیازه کورتاژ شی تامشکل خاصی به وجودنیاد عزیزم 

مال من با قرص نبود بعدازیه ماه که فهمیدم دچارسقط فراموش شده شدم زعفران مصرف کردم چندروز درست شب همون ...

میترسم کورتاژ کنم دیگه نتونم بچه دار بشم میگن کورتاژ رحمو ضعیف میکنه درسته؟ من که خونریزی دارم سونو‌ میشه کرد یا باید صبر کنم خونریزیم قطع بشه؟ سونو واژینان میکنن یا شکمی؟