2777
2789

سلام بچه ها 

من همون طور كه بعضيا ميدونن از ١٧ سالگي فرانسه رفتم روانشناسي خوندم. اونجا ازدواج كردم. خيلي موفق ولي بعدش خيلي اوضاع به هم خورد و جدا شدم اومدم ايران باز.

الان مجدداً ازدواج كردم. هم روانشناس هستم تو ايران هم گل اراي حرفه اي. دوره هاي گل ارايي و ميك آپ رو اونجا ديدم. يه مدت براي كمك به زوج ها ميك آپ و گل ارايي مجلس يا دسته گل عروس رو براي كسايي كه نياز داشتن با سود كم انجام دادن و خيلي خوشحالم از كارام. 

الان بعد ازدواج دومم يه مدت درگير ماه عسل اينا بودم باز به نظرتون شروع كنم؟ 

و اينكه قيمت مناسب براي ارايش عروس كه مردم از پسش بر بيان و منم ضرر نكنم و گل ارايي چقدر باشه خوبه؟ تمام وسايلم ارايشي هم از فرانسه تهيه ميكنم و لانكوم و استي لادر و گرلن هستن. بدم مياد اشغال رو صورت مردم استفاده كنم. دسته گل عروس با اين سبك هاي جديد برام ١٥٠ در مياد و ارايش عروس ٢٠٠ 

به نظرتون چقدر بكشم روش؟

زياد نباشه براي راحت كردن كار مردمه. يا به نظرتون اصلاً نكشن روش فقط هزينه رفتو برگشتو بگيرم؟

يه سوال ديگه هم اينكه روانشناسي هم اين جوري انام بدم براي مردم خوبه؟ مثلا ساعتي ٢٠ هزار تومان بگيرم مشاوره غير حضوري بدم براي اونايي كه نمي تونن بيان دفتر يا دورن اينا و شرايط مالي خوبي هم ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سود ۳۰ الی۵۰درصد بکش حداقل.

روانشناسی ساعتی۳۰خوبه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

کدوم شهری

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

بستگی به منطقه و سبک کارت داره. مثلا اگه ی آرایش لایت سمت فرشته انجام بدی راحت ۳۵۰۰ تا ۴ میگیری

اگه آرایش از این سبک های زیاد و غلیظ که معمولا شرق تهران انجام میشه با ۱۵۰۰ 

پسرم همه زندگیم

برا کم بضاعت ها هم با سود ناچیز که نه سیخ بسوزه نه کباب.

و یا رایگان و بدون سود برای ثوابش.

موفق باشی♥️♥️

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
سود ۳۰ الی۵۰درصد بکش حداقل. روانشناسی ساعتی۳۰خوبه

خب من براي قشر مرفه خيلي گرون ميگرم. چون محل اصليم اونجاس 

ولي ميخوام يه كمك به مردم عادي كنم كه خدمات خوب بگيرن. ايني كه ميگيد براشون زياد نيست؟

خب من براي قشر مرفه خيلي گرون ميگرم. چون محل اصليم اونجاس  ولي ميخوام يه كمك به مردم عادي كنم ...

گفتم پست بعدی. طبق وضعیت مالیشون خودتون بالا پایین کنید.

منظور من برای قشر متوسط بود عزیزم

بستگی به منطقه و سبک کارت داره. مثلا اگه ی آرایش لایت سمت فرشته انجام بدی راحت ۳۵۰۰ تا ۴ میگیری اگه ...

من كارم چه براي گل و چه ارايش چه روانشناسي سمت بوكان نياوران هست و قيمتم هم براي افراد اونجا بالا 

مي خوام براي مردم عادي كمك باشم كه به ارامش برسم

گفتم پست بعدی. طبق وضعیت مالیشون خودتون بالا پایین کنید. منظور من برای قشر متوسط بود عزیزم

میدونی مردم ما فکر میکنن اگر چیزی ارزونه پس یا دروغه یا بی کیفیت و میزارن میرن.

حتی اون قشر ضعیفش!

برای همین گفتم حداقل سود هم برای قشر ضعیف بکش