2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر شما برای عروسی و خونه خریدن کمکتون کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 57 پست
ما موقعی که سالن میدیدم برای عروسی پدرشوهرم اینا حتی نمیومدن باهامون ببینن نظر بدن که نکنه یه ریالشو ...

تازه علاوه بر تمام این مشکلاتی که تو گفتی من دارم هیچ ما تو یه ساختمونین قوز بالا قوز

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دو شب عروسي داشتيم يه شب باباي من يه شب پدرشوهرم

من و همسرم هيچ خرجي نكرديم

كادوهاي عروسي رو هم هر دوشب دادن به ما

ولي براي خريد خونه خداروشكر نياز نداشتيم به كمكشون و خودمون خريديم

پدر شوهرم یه خونه داده بود گفتم کوچیکه فروختیم و بزرگترشو خرید ماشین خودشو داد ب ما یه ماشین دیگه برامون خرید یه قسط مونم اون میداد برجمون  هم خودشون میارن پدرمم هم میاره  جشن عروسی  ک خوبه  جشن ختنه سوران بچه رو تو تالار و شام دهی و اینهاشم با اون بود ۳ تا پسر داره وقتی دارن خوب چرا ندن  پدرشوهرم میگه وقت مردن میخواین بخورین همین الان بخورین البته فکر بعد رو هم کرد   

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

شوهر من تا زمانی که عروسی نکرده بودیم کل حقوقش خرج خونه باباش میشد. خواهراش میومدن هفته ای میموندن و کل مخارجشون با شوهرم بود. حتی پول دکتر بچه شون !

به علاوه اون حتی تا یکی دو سال اول عروسی هم وقتی میخواستیم بریم مسافرت خواهر شوهر و مادرشوهر هم میومدن و خرجشون با ما بود   

اونوقت مامان من وقتی داداشم با اولین حقوقش یه گوشی تلفن خریده بود آورد بهش گفت آخرین بارت باشه که حقوقت رو خرج بیخودی میکنی! تو فردا میخوای زن بگیری و زندگی درست کنی .. حقوقت باید کامل پس انداز بشه

چقدر تفاوت هست بین عقل و درایت دو تا مادر

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ما دو شب عروسي داشتيم يه شب باباي من يه شب پدرشوهرم من و همسرم هيچ خرجي نكرديم كادوهاي عروسي رو هم ...

کجایی دوشب عروسی دارین ؟ طرف ماهم دوشبه تو تالار

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
پدر شوهرم یه خونه داده بود گفتم کوچیکه فروختیم و بزرگترشو خرید ماشین خودشو داد ب ما یه ماشین دیگه بر ...

قدرش رو بدونین . شوهر من همیشه باید مواظب باشه باباش اینا نفهمن هزار تومن پول تو جیبش داره

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ما موقعی که سالن میدیدم برای عروسی پدرشوهرم اینا حتی نمیومدن باهامون ببینن نظر بدن که نکنه یه ریالشو ...

بعنی پول عروسی رو شوهرت داده بعد اونا بردن؟؟؟ چرا اخه؟ من که میوه شیرینی زیاد اومده تو عروسی رو از مادرشوهرم اینا گرفتم واس پاتختی...هر چند خرج با خودشون بود اونام قبود کردن گفتن خراب میشه 

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

پدر شوهرم من هیچ کمکی برای عروسی مون نکرد هیچیا 

حتی تو کارا هم کمکمون نکردن فقط من و شوهرم بودیم و خانواده ی من 

بعد از روز بعد عروسی مادرشوهرم روزی دوبار زنگ میزد به شوهرم گیر میداد که بیاین اینجا شب هم بمونین

شوهر منم همش ماموریت بود و کلا هفته ای یکی دو روز خونه بود که همون یکی دو روز هم به ما ورا نمیدونست با هم باشیم ! 

ما یه مدت اولو دعوا داشتیم همش سر کارای مزخرف مامانش 

یه شب خونه ی مامان من بعد سه هفته رفتیم شام بخوریم یهو مادرشوهرم زنگ زد به گوشی من گفت پسرم اونجا نیست ؟ گوشیش خاموشه از سر شب دلم آشوبه دل تنگشم !!!!!! حالا شوهرم قبلا حدود ده سالی بود دیگه با اینا زندگی هم نمیکردا 

بعد من گوشیو دادم به شوهرم شروع کرد پای تلفن گریه و جیغ جیغ که چرا امروز که من بهت زنگ نزدم تو سراغمو نگرفتی و دلم تنگ شده و زن  گرفتی منو یادت رفته و..... !!!!!!!! یعنی حرفایی که زن به شوهرش میزنه و توقعاتی که یه زن از شوهرش باید داشته باشه این از شوهر من داشت 

اون شبو قشنگ زهر مارمون کرد و بعد شام رفتیم خونه ی مادرشوهرم , از دور دویید اومد شوهرمو بغل کرد یه ربع تو بغل شوهر من بود گریه میکرد و شوهرم هم هی میگفت مامان ببخشید نمیدونستم ناراحت میشی زنگ نزنم و سرم شلوغه و... اونم جلوی منی که کلا هفته ای یه شب شوهرم کنارم بود و کلا در طول هفته یکی دوبار تلفنی باهاش حرف میزدم 

بعد که رفتیم خونمون یه جوری ترتیب شوهرمو دادم که دیگه ازین کارا تا عمر داره نکنه 

بعد ازون زنیکه خودشو جمع کرد چون دید بازم غلط زیادی بکنه کلا نه خودم میرم نه میذارم شوهرم پاشو بذاره خونش 

بعنی پول عروسی رو شوهرت داده بعد اونا بردن؟؟؟ چرا اخه؟ من که میوه شیرینی زیاد اومده تو عروسی رو از م ...

چون عوضین و دنبال مفت خورین 

تازه فردای عروسی تمام فامیلاشونو ناهار دعوت کردن با پول شوهر من ولی خانواده ی منو دعوت نکردن 

کیک سر عقد هم یه تیکه شو هم به خانواده ی من ندادن 

بعد آخر شب گفتن یادمون رفت !!!!!!! انقدر ازشون بدم میاد که حد نداره 

چون عوضین و دنبال مفت خورین  تازه فردای عروسی تمام فامیلاشونو ناهار دعوت کردن با پول شوهر من و ...

شوهرت چرا قبول کرد؟ میگفت ندارم پولم تموم شده!!! 

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود