2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر شما برای عروسی و خونه خریدن کمکتون کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 57 پست
اون زمان همش میگفت پدر مادرمن میگن دستمون تنگه  ولی زمان که گذشت فهمید چه قدر عوضین

دستشون تنگه مگه مجبورن مهمونی بدن .... دیگه نمیگن پسرمون  اول زندگی تو خرج نیوفته...

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدرش رو بدونین . شوهر من همیشه باید مواظب باشه باباش اینا نفهمن هزار تومن پول تو جیبش داره

تازه میریم مسافرت پمپ بزین شوهرم پشتش میره ک پول بنزینو اون بده  حتی اب معدنی هم ب پدر شوهرم میگفت  کارتتو بده حالا شوهر من کم رو اصلا هم خسیس نیست ولخرج هم هست ولی میگه بابامه داره  پولاشو کی میخواد بخوره  چپ راست کارتشو میگرفت 😝😝من انقدرم خوشم نمیاد بعد اخر مسافرت داشتیم سوغاتی میخریدیم   بعد من حساب کردم و پدرشوهرم اینا قبل من حساب کرده بودن بعد مسافرت میگه کل خرجتون با من بود دلم ب این سوعاتیه هست چرا من حساب نکردم  گفتم بابا متلک میندازی 😒گفت نه باور کن دلم هست  حواسم نبود  اخرشم نفهمیدم متلک بود یا واقعی 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

نه ،مادرش نه سر عقد نه عروسي كادو نداد ،سرويسي كه شوهرم خريده بود سر عقد گفتن مادرش داده 😕😒

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
تازه میریم مسافرت پمپ بزین شوهرم پشتش میره ک پول بنزینو اون بده  حتی اب معدنی هم ب پدر شوهرم می ...

اولش فکر کردم داری افعال معکوس استفاده میکنی   

ما اون اولا مسافرت که میرفتیم به مامان باباش تعارف میکردیم بیاین بعد موقع رفتن خواهرشوهرم با بچه اش هم آماده بودن. یعنی به خاطر اینکه دیگه تو ماشین جا نمیشد شوهرش رو نمیاوردن. 

غیر از مخارج سفر تازه باید خرید هاشون رو هم ما حساب میکردیم. 

اونوقت من خودم تا جایی که میشد صرفه جویی میکردم بعد پس اندازم خرج خوشگذرونی اونا میشد 

دیگه بعد دو سال قانون رو شکستم و هیچوقت بهشون تعارف نکردیم برای سفر رفتن 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اولش فکر کردم داری افعال معکوس استفاده میکنی     ما اون اولا مسافرت که میرفتیم به مامان ...

ما خودمون بریم اونا نمیان ولی جایز بخوان برن ب ما میگن حتما آره چه معنی داره خرید های اونا رو شما حساب کنی  خودتون برین حالشوبرین 😍😍😍😍هر کی خودش حالا من میگم پدرشوهرم  بابا داره ندار نیست   حساباش پره شوهرم تا حالا نمیگرفت هیچی بی زبون بود الان میبینه اون دوتا چپ راست میچاپن اینم میگه پس من چرا نگیرم😐😐😐من خودم زیاد خوشم نمیاد میگم رو پای خودمون باشیم 😊😊😊😘😘😘

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨