2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر شما برای عروسی و خونه خریدن کمکتون کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 57 پست

برا عروسی فقط یخچال و لباسشویی رو اونا خریدن.با وام ازدواج همسرمم برام سرویس طلا خریدن و قسطاشو دادن

بعد ازدواجم یه طبقه  زیرزمین دادن بشینیم...برا خرید خونه اما کمک کردن بهمون.اما من دوس نداشتم و مجبور شدیم

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا نفري ١ تومن براي عروسي غير كادو خواهر برادراش دادن و مادرش هم سرويس گرفت،الانم پدره من خونه داده نشستيم،اونا ٢٠ تومن واسه يه كاري بهمون قرض دادن بايد برگردونيم،همين

وضعشون هم بد نيست ولي خيلي هم پولدار نيستن كه يه خونه به ما بدن يا پول بيشتر،توقع نداشته باش عزيزم اينطوري راحتتري

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

عروسی رو پدرشوهرم گرفته اکثرا اینجا رسمه عروسی با پدر دوماده سرویس طلا و بقیه خریدا هم همینطور.....خونه هم شوهرم خودش ساخت تو زمین باباش! پول کابینت رو پدرشوهرم داد کادو ده تومن شد دو سال پیش....

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

وای الهی قربون شوهرم برم که برای کل کارا دستش تو جیب خودش بود...خداروشکررررررررکه کسی کمک نکرد و البته نیازی نداشتیم ومنتی سرمون نیست

البته خودمم کلی مراعاتشو کردم😍

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

اره گلم هینجورین گدا گشنه بیچاره شوهرم کل زندگیش رو پای خودش بوده هر چی هم داره از زحمت خودشه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

عروسی نگرفتن ولی ی خونه نوساز بهمون کادو دادن.

دیگه طلا و اینا هیچی. البته من راضیم.خداروشکر

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ما موقعی که سالن میدیدم برای عروسی پدرشوهرم اینا حتی نمیومدن باهامون ببینن نظر بدن که نکنه یه ریالشو ...

😂😂😂😂  چقد برعکس منی .

بجز این که تو هیچ کجا یه ریالم خرج نکرد .

برای دیدن سالن و وسایل و همه جاهم اومد نظر داد باورت میشه؟ 

چقد اونشب من گریه کردم چون پدرشوهرم رفته بود برا ما سالن دیده بود اه اه اه

😢😭من دوست دارم مامان بشممممممممممممممم😢😭خدااااااااایااااااااا منو مامان کن . آمین

خونواده پدرشوهرم کمک که نکردن هیچ ...چپ و راست فقط فرمایشات میدن...با اینکه تو کار ساخت و سازه...ابگرمکنش خراب شده فرستاده تهران که شوهرم تعمیر کنه...الان به لطف اونا یه هفته تو خونه س از کمردرد...بلند کرد کمرش گرفت.

الانم بیکار تو خونه خوابیده.تازه چند سال میش میگفتن باید پدربزرگ ما رو هم عروسا نگه داره....چقدر پروووو

درست میشه دایی  

خدا از جای اصلش به ادم بده

من هیچ وقت خانواده شوهرم کاری برامون نکردن

روز عقدمون النگوهایی که شوهرم خریده بود از طرف خودشون دادن بهم

حتی زیر لفظی شوهرم داد باباش که بده بهم

عروسی نگرفتیم ینی نذاشتن بگیریم

یه جهاز برون گرفتیم اونم جلو فامیل به منو مامانم گفتن سلیطه ابومونو بردن و رفتن

ای خدا جای حقی سره دختراشون بیاد خواهش میکنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری