2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه جدایی رو دارین بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 32 پست
شوهرم خیلی کاریه از اولم همین بود نه اهل گردش نه مسافرت نه مهمونی دوست داره از صب تا شب فقط کار کنه ...

بطور کاملا نامحسوس بهش بفهمون ک اذیتی....با زبون نرم مرد رو ب هر شکلی ک بخای میتونی در بیاری

خدا از دهنت بشنوه... من دارم تمام تلاشم میکنم

اگر تلاش کنی حتما موفق میشی گلم

من الان یه چیزایی رو  دارم تحمل و صبوری میکنم که واقعا اگر یک سومشو تو زندگی اولم انجام میدادم قطعا موفق میشدم ولی خودم کردم که لعنت بر خودم باد

با خیلی از کسانیکه ازدواج دومشونه صحبت کردم همشون متفق القول میگن مردا هر کدوم مشکلات اخلاقی خاصی دارن که میتونه غیر قابل تحمل باشه باید دنبال یه خصوصیت مثبت بگردیم و  خودمونو با اون راضی کنیم عزیزم 

بیخود زندگیتو بهم نزن ایشالا همه چیز خوب میشه ضمن اینکه به خدا خیلی توکل کن و ازش کمک بخواه.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بطور کاملا نامحسوس بهش بفهمون ک اذیتی....با زبون نرم مرد رو ب هر شکلی ک بخای میتونی در بیاری

نه همیشه اینطوری نیست نمیتونیم منکر بیماریهای روحی و روانی و شخصیتی افراد بشیم!

البته که روش بسیار خوب و موفقیه ولی نه همیشه.

من که نمیخوام جدا شم اون همش حرف جدایی میزنه

شاید میخواد اینطوری جلب توجه کنه و متوجه شدت علاقه شما به زندگی مشترکتون بشه درسته راه خوبی نیست ولی میتونه همین باشه.

یه تایمی بزار البته بیرون از خونه که باهم صحبت کنید بگو من میخوام همه چیزو خیلی خوب شروع کنم و بسازم ازت میخوام تو هم کمکم کنی چون زندگی مشترکمون و تورو دوست دارم و براتون ارزش قائلم ببین جوابش چیه یا قبول میکنه یا شرط میزاره برات 

و اگر هم گفت نه حداقل بدون که چرا 

باید تموم تلاشتو کنی که خدایی نکرده بعدا پشیمون نشی و بگی کاش این راهو یا اون راهو  امتحان میکردم شاید جواب میداد.

شاید میخواد اینطوری جلب توجه کنه و متوجه شدت علاقه شما به زندگی مشترکتون بشه درسته راه خوبی نیست ولی ...

اخه دفعه اولش نیست تا بحث میشه میره دنبال خانواده ها و میگه من جدا میشم

اخه دفعه اولش نیست تا بحث میشه میره دنبال خانواده ها و میگه من جدا میشم

شما باهاش صحبت کن عزیزم شاید همه چیز خیلی بهتر شه 

ازش دقیقا بپرس مشکلش چیه و بگو دوست داری همه مشکلات بینتونو حل کنی

میترسم دیگه فایده نداشته باشه هرکار کنم

ب هر حال که امتحانش ضرر نداره

حداقل پیش وژدان خودت ناراحت نیستی بعدا.

شاید میخواد اینطوری جلب توجه کنه و متوجه شدت علاقه شما به زندگی مشترکتون بشه درسته راه خوبی نیست ولی ...

ولی  این شوهر دومتون معلومه از اون خوش شانسای روزگاره...بنده خدا اولی سختیشو کشیده حالا ایشون حالشو میبره

ولی  این شوهر دومتون معلومه از اون خوش شانسای روزگاره...بنده خدا اولی سختیشو کشیده حالا ایشون ح ...

شاید همینطور باشه که شما میفرمایید، گذشت زمان و تجربه میتونه تاثیرات زیاد و همینطور تغییرات بسیاری در شخصیت ادم ها ب وجود بیاره ...