2777
2789
عنوان

دیدن ساک حاملگی

10379 بازدید | 32 پست

سلام دوستان

من چند روز پیش ازمایش بتا دادم که عددش 89 بود. چون پایین بود دکتر گفت باید تکرار کنم شش روز بعد 489 که بازم پایین بود و دکتر مشکوک به بارداری خارج رحم شد. چهار روز بعد تکرار کردم شد 1525. که خوب بالا رفت و نرمال بود. لکه بینی هم داشتم. دکتر برام امپول پروژسترون نوشت ولی در پنج هفته و پنج روز یعنی دیروز با سونو شکمی ساک حاملگی رو ندید و بازم نگران شد که نکنه خارج رحمیه

گفت باید بری سونو داخلی که اگه دیده شد که هیچ اگه نشد باید بری بستری بشی چون خارج رحمیه😞

من هنوز نرفتم سونو داخلی میخوام دوباره ازمایشم رو تکرار کنم ببینم بتا بالا رفته یا نه

دوستان اگه تجربه ای دارین ممنون میشم ازم دریغ نکنین. کسی بوده تو این سن بارداری ساک دیده نشه چند روز بعد دیده بشه

خیلی حالم بده. ترسیدم😥

خدایا شکرت 🙏💖

نگران نباش برای منم خیلی دیر دیدن و فکر کردن خارج رحمی هست ولی پوچ بود

ایشالا خارج رحمی نیست

ایشالا نینی هست فقط کوچولو هست

هفته چند هستی؟

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم وقتی با سونو صددرصد مشخص میشه چرا میخوای اول بری ازمایش ؟؟؟؟ ان شاالله که میبینن و خیالت ر ...

نمیدونم

همه از سونو داخلی ترسوندنم میگن خطرناکه

شوهرم میگه صبر کن 

خدایا شکرت 🙏💖
نگران نباش برای منم خیلی دیر دیدن و فکر کردن خارج رحمی هست ولی پوچ بود ایشالا خارج رحمی نیست ایشال ...

دیروز پنج هفته و پنج روز

شمام لکه بینی داشتین؟

خدایا شکرت 🙏💖

عزیزم اگر خارج از رحمی هم باشه بتا بالا میره ولی کند و اینکه ساک دیده نمیشه توی رحم. ریسکش بالاست اگر توده جنینی بزرگ بشه خارج از رحم مشکلات بیشتری خواهی داشت. شما با بتای بالای هزار حتما باید ساک دیده بشه

دیروز پنج هفته و پنج روز شمام لکه بینی داشتین؟

من لکه بینی نداشتم ولی درد داشتم یک طرف شکمم برای همین مشکوک به خارج رحمی بودن که خدا رو شکر نبود چند هفته پشت سر هم آز بتا میدادم

عجله نکن هفته دیگه دیده میشه

فقط اگه درد شدید داشتی باید پیگیر باشی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
عزیزم اگر خارج از رحمی هم باشه بتا بالا میره ولی کند و اینکه ساک دیده نمیشه توی رحم. ریسکش بالاست اگ ...

جدی

خودم که گیج گیجم نمیفهمم چیکار کنم

پیش دوتا دکترم رفتم یکی میگه صبر کن یکی میگه برو سونو داخلی

شوهرمم میگه تو خیلی عجولی

نمیفهمم چیکار کنم

خدایا شکرت 🙏💖

عزیزم با ازمایش که چیزی مشخق نمیشه.اکر میخوای صببر کن ولی بیخودی ازمایش نده همون سونو رو انجام بده

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔