2777
2789
عنوان

دیدن ساک حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 10379 بازدید | 32 پست

من روز ۱۴ انتقال جنین بتام ۲۶۶بود روز ۱۷ شده بود ۱۷۷.

فردا دوباره باید برم تکرار.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی خودم که گیج گیجم نمیفهمم چیکار کنم پیش دوتا دکترم رفتم یکی میگه صبر کن یکی میگه برو سونو داخلی ...

برو تحت نظر اون دکتری که میگه صبر کن هنوز 6 هفته هم نشدی فکر کنم برای کسایی که مشکل پیش میاد تو هفته های 8 میفهم خارج رحمی هست الان برای تو خیلی زوده

تازه با سونوی داخلی باید تو لوله دیده بشه

من بیمارستان لاله رفتم دکتر سونوگرافی احمقش میگفت لوله چپت بزرگه احتمالا اینجاست 

خیلی خر بود داشتم سکته میکردم

واقعا زود بود تو 5 هفته این چرت و پرت ها رو بگه با تعهد خودم مرخص شدم وگرنه میخواستن عملم کنن دزدها

تا 2 هفته بعدشم ساک دیده نشد

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
جدی؟ پس منم صبر کنم چن روزی

اره حتما صبر کن حداقل یک هفته یا 4 روز

من 2 روز یک بار آز بتا میدادم

اگه امکانش داری تو هم 2 روز یک بار آزمایش بده

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
دیروز پنج هفته و پنج روز شمام لکه بینی داشتین؟

عزیزم تو چهار هفته ساک دیده میشه شما تقریبا ۶ هفته هستی هنوز ساک رو ندیدن خیلی مشخصه خارج رحمی هستش

درسته شوهرتون احساساتی شده اما اگر دیر اقدام کنی بزرگ میشه تو لوله بعد هم به دردسر میفتی و ممکنه خدای نکرده لوله تو از دست بدی

سریع تر اقدام کن و بستری شو ..

درک‌ میکنم سخته .. ماه پیش خودم دچار سقط شدم اما حداقل بعدش مشکلی پیش نیومد چون دیر نشده‌بود

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

نگران نباش اصلا عزیزم منم وقتی از دادم با بتای ۹۵۰۰رفتم دکتر سونو داخلی تازه انجام داد و گفت ساک تشکیل شده ولی قلب و جنین نیست و کلی استرس داد بهم وای بعد از دو هفته رفتم خداروشکر قلبش تشکیل شده بود.شما زود رفتی عزیزم اصلا ناراحت نباش به خودت استرس نده

قند عسلم 
جدی؟ پس منم صبر کنم چن روزی

سلام عزیزم من خودم بعد۳ سال خدا بهم لطف کرد وباردار شدم‌ و چون لکه بینی داشتم دکتر‌منو ۵هفتگی فرستاد سونو شکمی ولی حتی ساک دیده نشد خودم صبر کردم بعداز دوهفته دوباره رفتم دکتر که برام سونو واژینال نوشت که خداروشکر قلبشم تشکیل شده بود، عجله نکن

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

تکمیل تاپیکم شاید به درد کسی بخوره

من امروز به حساب پریود دقیقا شش هفته بودم و با سونو داخلی ساک حاملگیم داخل رحمم رویت شد و خداروشکر خطر حاملگی خارج رحمی رفع شد. دکتر سن حاملگی رو از روی ساک پنج هفته حدس زد

خدایا شکرت 🙏💖
نمیدونم همه از سونو داخلی ترسوندنم میگن خطرناکه شوهرم میگه صبر کن 

نخیر خطرناک نیست

من تو 5هفته و دو روز سونو واژینال یا همون داخلی شدم فقط ساک دیده شد

تو 6هفته و دو روز باز سونو واژینال شدم هم جنین دیده شد هم قلبش

اما 8هفته و دو روز که رفتم دیگه سونو شکمی کرد

🐘🌸کوچولوی قشنگم محکم بچسب به دل مامان🌸🐘
تکمیل تاپیکم شاید به درد کسی بخوره من امروز به حساب پریود دقیقا شش هفته بودم و با سونو داخلی ساک حا ...

خب خداروشکر، 5 هفته هم فقط ساک دیده میشه برامنم همین بود

هفته ی بعدی بخوای جنینتو ببینی باید سونو داخلی بشی

اما اگه داخلی نمیخوای بذار 7یا 8 هفته بری تا بتونی با سونو شکمی بچتو ببینی

🐘🌸کوچولوی قشنگم محکم بچسب به دل مامان🌸🐘