2777
2789
عنوان

زلزله ی دیروز

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 32 پست

عزیزم همه جای ایران زلزله میاد فقط میگن اصفهان رو هط زلزله نیس .ما هم‌دیشب لرزیدیم 😔ولی فقط گفتم خدا رو شکر تابستون بود سرما رو دیگه تحمل نکردیم

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجام لرزید.خیلییی کم البته.فوری فهمیدم جای دیگه زلزله اومده که شهر مام زلزله اومد.اما فکر نمیکردم کرمانشاه باشه باز دوباره.خدا کمکتون کنه.خیلی سخته ترس دائمی از زلزله.اونم تو اپارتمان با بچه کوچیک

زلزله تهران تا مرز سکته رفتم برگشتم هنوزم میترسم 

من روتخت به دانيال شير ميدادم واي هنوز خيلي كوچولوبود چشام سنگين شد يهو يه صدايي اومد خونه لرزيد دانيالو كله پا بغل كردم واحدبغليم زنگمونوزد گفت زهرا زلزله دانيالو بردار ديد لباس مناسبي تنم نيست دوتا پتو پيچيدم دوردانيال دادم بهش گفتم ببرش منم ميام زود لباس پوشيدم رفتم بيرون تموم تنم ميلرزيد خيلي وحشت ناك بود  فقط بخاطر اينكه بچه ي كوچيك دارم تااين حد ميترسم وگرنه ادم ترسويي نيستم 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
من روتخت به دانيال شير ميدادم واي هنوز خيلي كوچولوبود چشام سنگين شد يهو يه صدايي اومد خونه لرزيد دان ...

من روی تخت دراز بودم داشتم آهنگ مهدی احمدوند گوش میکردم ... یه دفعه تخت به شدت تکون میخورد فک کردم خواهرم داره اذیتم میکنه ... بعد دیدم کسی نیس ... خواهرم تو هال گریه میکرد از ترس 

وای خیلی بد بود تککون خوردن لوستر خیلی وحشتناکه 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

نمیخام بحثو دینی کنم ولی خانم ها دعا کنید.دعا بلا رو دور میکنه.شماها دلتون پاکه.واسه تمام مردم دعا کنید.

بعضی از گناه ها باعث زلزله میشه اگر دستتون میرسه امر به معروف و نهی از منکر کنید تا بلاها کم بشه مثل: ربا .ظلم .کم فروشی .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نمیخام بحثو دینی کنم ولی خانم ها دعا کنید.دعا بلا رو دور میکنه.شماها دلتون پاکه.واسه تمام مردم دعا ک ...

الان یعنی خارجیا هیچ گناهی نمیکنن زلزله نمیاد؟دعا و این حرفا جواب نمیده.مارو هط زلزله ایم بازد ساختمونامون ایمن شن.مگه ژاپن نیس دم به دقیقه زلزله میاد هیچیشونم نمیشه

زلزله ی پارسال کرمانشاه، وقتی اومد. خواهرم اینا مهمونمون بودن. داشتیم چای میخوردیم . بچه ی کوچیکم اون موقع فک کنم نه ماهش بود تو اتاق خواب بود که یه دفعه با جیغ بیدار شد. منم سریع رفتم اوردمش هنوز ننشسته بودم که زلزله شروع شد اول کم بود. سریع بابچه رفتم کنار ستون وایسادم .شوهرم و بچه ی اولم تا خواستن بیان پیش ما تکونا شدیدددد شد. خیلی وحشتناک بود . نمیتونستن سرپا وایسن.‌ طولانی هم بود. واقعااا دیگه هممون فکر کردیم الانه که بمیریم. هما تابلو ها و وسایل دکوری  هما افتادن شکستن. دیوارا ترک خوردن . برق قطع بود صدای شکستن وسایل. صدای غرش زلزله. 

الان یعنی خارجیا هیچ گناهی نمیکنن زلزله نمیاد؟دعا و این حرفا جواب نمیده.مارو هط زلزله ایم بازد ساختم ...

البته بحث علمی هم هست.ژاپن هم تا چندین سال پیش کشته زلزله داشت ولی حکومت و مردم دست به دست هم دادن و زندگیشونو ایمن کردن.ولی همه گناه ها باعث زلزله نمیشه.دقت کنی گناه ها اقتصادی هستن که اگه نبودن با پولش میشد کل ایران رو آباد کرد.

مثلا چند تا کشور خارجی میشناسی که از نظر اقتصادی این گناه ها رو مرتکب بشن.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ