چند دوزی بود ک پس لرزه های کوچولو رو حس میکردم ولی دیروز بد جوری لرزید . دوباره یاد زلزله پارسال افتادم. همون ترس ها و همون غافلگیریا. دیگه خسته شدیم. همش استرس دارم.تو این وضعیت ادم بچه ی کوچیک داشته باشه و تو طبقه پنجم اپارتمان زندگی کنه خیلی سخته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوما من از یه منبع موثق تحقیق کردم که بهم گفتن این زمین لرزه ها و حتی سیل و طوفانای اخیر به خاطر تکنولوژیه هارپه.حرکتش هم طوریه که از زمین منتقل میشه به آسمون و ابرای اون منطقه و دوباره به زمین منتقل میشه و انقد این چرخه تکرار میشه تا انرژیش تموم بشه.یه مدت که سیل و بارون و طوفان بود یادتون باشه خبری از زلزله نبود الان که تموم شده دوباره برگشته به زمین.زلزله خیلی بده من که کرج زلزله اومد بخدا یه لحظه مرگو به چشام دیدم.از ترسم یه هفته بیدار بودم شبا تا زلزله دوم اومد.
عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...