2777
2789
عنوان

زلزله ی دیروز

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 32 پست
زلزله ی پارسال کرمانشاه، وقتی اومد. خواهرم اینا مهمونمون بودن. داشتیم چای میخوردیم . بچه ی کوچیکم او ...

خدا نیاره.

ایشالله که دیگه غم و ترسی تو زندگیت نیاد.

درباره بچه هم من فکر میکنم چون معصوم هستن بعید نیست که چیزی حس کنن.فرشته های کوچولو😍

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما من از یه منبع موثق تحقیق کردم که بهم گفتن این زمین لرزه ها و حتی سیل و طوفانای اخیر به خاطر تکنولوژیه هارپه.حرکتش هم طوریه که از زمین منتقل میشه به آسمون و ابرای اون منطقه و دوباره به زمین منتقل میشه و انقد این چرخه تکرار میشه تا انرژیش تموم بشه.یه مدت که سیل و بارون و طوفان بود یادتون باشه خبری از زلزله نبود الان که تموم شده دوباره برگشته به زمین.زلزله خیلی بده من که کرج زلزله اومد بخدا یه لحظه مرگو به چشام دیدم.از ترسم یه هفته بیدار بودم شبا تا زلزله دوم اومد.

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...