2777
2789
چطوری خودتو اروم میکنی

من هم زمینه ارثی دارم مامانم و دختر خاله هامم دارن هم کمبود آهن و کلسیم و ویتامین دی واسه همین در عذابم همیشه الان بخصوص که باردارم خیلی خیلی شدیدتره کافیه خوابم ببره حتی به یک مین نرسه از خواب بیدار شم دیگه به همه باید متوسل یشم تا پاهامو بمالن ماساژ بدن آروم بشم 

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
من هروقت دیر میخوابم خیلی خوابم میاد پاهام اذیت میکنن.. منظورت همینه... هی تکونش میدم ول کن نیست تا ...

انگار بی حس میشه یا یهو گز گز میکنه یا یهو داغ میشه یا تکون باید بدم مثه همینی که شما گفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم زمینه ارثی دارم مامانم و دختر خاله هامم دارن هم کمبود آهن و کلسیم و ویتامین دی واسه همین در عذ ...

ای جاااااانم عزیزم خیلی بده هم دردیم منم میخوام باردار شم ترسیدم

اتفاقا دیشب میخواستم من تاپیک بزنم در همین رابطه

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
انگار بی حس میشه یا یهو گز گز میکنه یا یهو داغ میشه یا تکون باید بدم مثه همینی که شما گفتی

من فکر میکردم من فقط اینجوریم... من کم خونی و کمبود اهن و کمبود ویتامین دی دارم عزیزم شاید بخاطر اونه.. الان ک دوستان گفتم فهمیدم.. 6ماه پیش ازمایش دادم

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

ولی من فقط وقتایی ک خوابم دیر میشه اینجوری میشم.. شبا که خیلی دیرمیخوابم.. وگرنه اگ زود بخوابم هیچیم نمیشه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
ای جاااااانم عزیزم خیلی بده هم دردیم منم میخوام باردار شم ترسیدم

نترس بارداری ارزششو داره آدم همه چیو تحمل کنه عزیزم

منم ۲۵سالمه میترسم فلج شم خیلی اذیتم میکنه گریم گرفته درمان داره

درمان صددرصد که نه چون مزمنه وقتایی که بدن ضعیفتره بیشتر نمود میکنه مثل بارداری و شیردهی یا دوران پریودی

من خیلی اذیت میشم چند شبه شدیده چیکار کنم

هم برو دکتر.. هم شبا یکم زودتر بخواب.. واسه من الان داره کم کم شروع میکنه.. الارمه بدنمه میگه بخواب وگرنه میزنمتا... 

من پدربزرگم داره واااااى دلم كبااااب ميشه براش

يخخخخخ ميكنه پاش جورى كه بايد بچسبونه به شوفاژ يا بخارى بعدش يهو گر ميگيره لگن ميذاره يه ميشكونه توش پاشو ميداره اون تو 

خيييييلى بده

من خودمم پاهام ضعف طوره بايد يا هى تكون بدم يا فشار بدم به ديوارى جايى كه اروم بشه يكم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
من خیلی اذیت میشم چند شبه شدیده چیکار کنم

وقتایی که درد میگیره یا میخواد شروع بشه بشین کف پاهات رو بچسبون به هم از انگشتا و کف پات محکم ماشاژ بده تا زانو احساس سبکی میکنی انگار خون حریان پیدا میکنه پشت ساق پا رو هم همینطور