بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از وقتی که یه مشت ادمی که بزرگتر کوچیکتر حالیشون نیست ؛ زبونشون سه متر درازه و راحت دل میشکنن ریختن تو سایت اینجوری شد
من ۵ ساله اینجام هیچوقت انقدر توهین و بی ادبی رو یک جا ندیده بودم
واقعا گستاخی هم حدی داره
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
من تازه عضو شدم ، سه ماهه باردارم ، کلی ذوق داشتم مشکل گوشیم حل بشه برای عضویت در سایت تا در مورد موارد به درد بخور چت کنیم .. اما چند روزه اومدم تو ذوقم خورده ، همش یه مشت نی نی ، نه مامانای نی نی ریختن تو سایت ببخشید همش چرت و پرت و سوسول بازی ، کاش جلوتر مفیدتر و جذاب تر بشه مطالب
آره باو شبیه دره یخچال شده هی بازمیکنیم میبینیم هیچی توش نی میبندیم
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
خب اگه حوصلت سر میره برو چند تا تاپیک بهشون فحش بده دلت واشه.همون کاری که با من کردی
ولی کار درستی نیس.راههای دیگه رووامتحان کن تو میتونی
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.