2777
2789

چکار میکنید که موقع اذان صبح بیدار میشید؟چی باعث میشه که مقید باشید به خوندن نمازها در اول وقت

درواقع انگیزتون چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ساعت کوک میکنم میزارم روی میز توالت که مجبور شم بلند شم خاموشش کنم بعد برم نماز بخونم ،کنارم باشه ساعتو خاموش میکنم دوباره میخوابم!

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

من هر جا باشم نمازمو میخونم پاساژ مهمونی پارک .... قبلش با وضو میرم بیرون که نخوام بیرون رفتنی ارایش پاک کنم یا شیطون گولم بزنه برگشتنی بخونم

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

سلام منم تا اونجایی که بتونم نمازم رو اول وقت میخونم چون فکر میکنم وقتی خداوند با اون عظمت و مهربونی داره صدام میزنه این کمترین کاری هست که میتونم انجام بدم

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین

منم اول وقت میخونم نمیدونم چه طوری ولی هر روز 10 دقیقه به اذان بیدار میشم نماز میخونم زیارت عاشورا میخونم قرصی رو که لاید میخورم قرآن میخونم تا یه ساعت بشه که بتونم یه چیزی بخورم بعدش میخوابم 

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین