2777
2789

دوران بچگیتون توی در و همسایه بچه ای بوده ک قلدری کنه و شما رو بزنه. یا خودتون جزء قلدرا بودین کسیو بزنین😂😂😂

وای ک خیلی بده من بچه مظلومی بودم یه دختر لاغر ریز با چشای ورقلمبیده و موهای فرفری ک خیلیم مودب و اروم بودم مامانم میگف از همون چندماهگی ک چار دست و پا میرفتی هیشکیو اذیت نکردی😋

اقا گفتم من یه بچه لاغر مردنی بودم اما یه دختر همسایه داشتم ترک شیرازی بودن توپول و بور بود یه سال ازم بزرگتر بود. روزی نبود ک این خیر ندیده موهای منو نکنه و عین توپ پینگ پنگ منو نکوبونه ب در و دیوار

ننه شم میشست ور دل ننم هی ور میزد دخترشم منو میکوبوند😑

یه بار ک اومد عروسکمو بزور ازم بگیرع واسه خودش ببره خونشون. غیرتی شدم چنان زدم تو فکش از پشت افتاد دیگ نیومد خونمون

الان دیگ همسایمون نیستن😂😂😂😂

حالا شما بگین

ناهیدخانوم نقاش😀💜 

من قولدر بودم نمیزدم اما همیشه سرگروه بودم شیطونی میکردم همه هم تقلیدمو میکردن توهمه ی بازیها اول بودم همه حرفامنو گوش میدادن آخ بچگی کجایی😭😭

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخه بچه لوس بودم ازینا که تابهشون میگی بالاچشمت ابروعه گریه میکردن وچون اولین بچه واولین نوه بودم کلی بالاخواه داشتم کسب جرات نداشت اذیتم کنه خودمم عرضه نداشتم واسه کسی قلدری کنم😅

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

وای یه لحظه حس کردم شبیه عکس پروفایلتی😂😂

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یبار تو مدرسه یه دختره بود بهش گفتم برو کنار دوستمو صدا کنم هولم داد عقب منم هی بلن میشدم حمله میکردم باز اون یه دس بهم میزد پرت میشدم زمین😆😆😆😆

اخر رفتن به ناظممون گفتن اومد گفت چه خبره اون بی ادبم انگشتشو اورد سمت من که بگه من مقصرم منم انگشت اشارش که سمتم بود گاز گرفتم هر کاریییی کردن ول نکردم موهامو کشید قلقلکم دادن اونم عر میزد😆😆😆😂😂😎😎😎اخرشم ول کردم سه روز دوتامونو اخراج کردن انگشتشم کبوددد شده بود 😆😆😆😆😉😉😎😎😎

فاطیما 77 هستم 💋

بچه بودم اگر کسی واسم قلدری میکرد داداشم حسابشو میرسید. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
نه اخه بچه لوس بودم ازینا که تابهشون میگی بالاچشمت ابروعه گریه میکردن وچون اولین بچه واولین نوه بودم ...

اییییش از اینا بودی ک من خوشم میاد بزنمشون😂😂😂😂

ناهیدخانوم نقاش😀💜 

منم دختر لاغر مردنی بودم دختر دایی دارم دو سال ازم بزرگتره حسودی میکرد به من شدید مو سرمو میکند الان جاش تو سرم معلومه رشد اینقدر مو سرمو میکشید دایی دآرم ازم دفاع میکرد دعوا میکردیم میبرم کن تو اتاق منو تمیز ادای کت زدن رو روی من در میآورد ولی دختر دایی بیچارم و واقعا کتک میرد و دعوا میکرد باهاش آخه خیلی من مظلوم بودم و ساکت بدجور مو سرمو میکشید مو سرمو میگرفت مگه دیگه ول میکرد خلاصه اینکه دآییم یکدفعه اینقدر بهم حرف زد چرا میزاری بزن بیچاره از خودت دفاع کن گذشت یا یک دفعه تو حیاط خونه مامان بزرگم اومد سراغم بچه ها بلایی سرش آوردم که نگو و نپرس شیش نفر اومده بودن دختر دایی مو از زیر دستم بکش بیرون نتونستن شد همون دیگه دختر دایم جرات نمیکرد نگام کنه

آره😓

یه دختره همسایه مون بود سه سالی ازم بزرگتر بود همیشه لقمه هامو ازم میگرفت تازه همه ش پولامو میگرفت و پس هم نمیداد نمیدونم چرا میترسیدم ازش

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

نه قلدر بودم نه کسی قلدر بازی دراورده واسم🙄

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !