2777
2789
عنوان

اولین جمله شوهر که...

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 314 پست

شوهرم همیشه میگه هیشکی رو مثل تو فرز و سریع و دست و پا دار تر ندیدم 

اینقدر زود غذا رو حاضر کنه 

مرحوم مادر بزرگمم اینو همیشه میگفت🤣🤣

مادر شوهرمم وقتی غذاش دیر شده باشه میگه بدید مهتاب سالاد رو درست کنه 

دستم برقیه🤣🤣🤣

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

😂😂😂یبارم گف تو نفس منیییییییی؟؟؟گفتم اررره گف باش..گرفت خوابید😨

خخخخخ خیلی باحالن خداییش

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم همیشه میگه هیشکی رو مثل تو فرز و سریع و دست و پا دار تر ندیدم  اینقدر زود غذا رو حاضر کن ...

😻😂چ جالب

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

وای خدا شوهر من از هرچی جمله عاشقانه  وشعرگفتن در مدح من بگم کم گفتم هرروز چندبار دبگه حالم بهم میخوره ولی خدااااااااز حرف تا عملش خیلی راههه   

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم

من همه ی پیامای شوهرم ازاولین پیامی که داده رو توی گوشی قبلیم دارم وبعضی وقتا میخونم. یه روز بعد نامزدی پیام داد که وقتی دیشب دستتو گرفتم احساس کردم کل دنیا رو دارم. اون لحظه قند تو دلم آب شدا    

وای یه بار هم توی دوران نامزدی باخانواده هامون رفتیم خارج شهر. بعد موقع برگشت چون توی ماشینمون خواهرشوهرمو وخواهرم بودن توی گوشیش نوشت خیلی دوست دارم بعد داد دستم که بخونمش خییلی خوب بود اصلا انتظارشو نداشتم

دوران دوستیمون بود.چند وقتی بود هیییچ خبری از هم نداشتیم اس زد'مرگ آن نیست که در قبر سیه دفن شوم.مرگ آنست که از خاطر تو با همه ی خاطره ها محو شوم

وقتی خوندمش کلی کیف کردم😍اس زدم آرامِ جانی💗

اس داد دوباره.خیلی میخوامت 

نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊