دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
خیلی چیزا میگه.یکیش اینکه جان من نخاب تا برسم واقعننننن ب زندگی امید وارم میکنه.. یکی دیگه اینکه هرجا باشم ذهنم درگیر توعه . و یه رفتار خوووبش اینکه اصلن قهر براش تعریف نشده 😍😂
برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم
فعلا که دستمو سفت گرفته خوابیده بعد از یکساعت تلاش دستمو دراوردم اون دستمو توخواب گرفت چندباربوسید و ...
خخخخخ شوهر منم اینکارو میکنه.....یبار دیر وقت بودرفتم اب بخورم برگشتنی(حالا اون داشت خواب هفت پادشاهو میدید)چشاشو نیم باز کرد گف...چقد خوشگلی بیا بغلم😁فرداش بس گفتم گف یادم نیس😒
دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
چه حرف قشنگی بهت زده دلم ضعف رفت شوهر من همش میگه من میخام بمیرم من هیچ آرزویی ندارم از زندگی خستم حالا بخدا من براش تو هیچی کم نزاشتم ولی فک کنم کسی دیگه رو دوس داشته آخه یه نامزد قبلی هم داشته که دختره بهم زده که اینجور میگه ولی به منم خیلی میگه دوستت دارم ولی همش دم از مردن میزنه و میگه حلال کن باورت میشه من بااینکه32سالمه و بچه ندارم ولی دیگه خیلی وقته ذوق هیچیو ندارم تمام آرزوهای منم دفن کرد تمامشو باحرفاش نابود کرد دیگه حتی انگیزه برا زنده بودنم ندارم باورت میشه آرزو میکنم و دعا میکنم خدا ببخشه و ببره 😢
ماماناچه حسی دارید وقتی بچه توشکمتون تکون میخوره باتصورشم قلبم میریزه موهای تنم سیخ میشه دیگه صبرم تموم شده گذشت اون جونیم بچگیم خوشگلیم شدم یه زن بالغ و پخته که هنوز هیچکس بهش نگفته مامان.منم دیگه خسته شدم بعضی شبا برا خودم رویامیبافم خودموحامله تصور میکنم وای که چه حس خوبیه دکترا جوابمون کردن گفتن فقط جنین اهدایی شوهرم دیگه ازسرش افتاده میگه دیگه حس بچه نداره خسته شدم از بس برای بچه خواهر و برادر و خواهرشوهر مادری کردم و خودم یواشکی مادرشون تصور کردم که چه حسی دارم اگه بچم باشه از عمق وجودم براشون مادری کردم ولی اونابه من نمیگن مامان.اونا بعدازچندساعت منو پس میزنن و میگن مامانمومیخام اونجاست که میفهمم من چقدرتنهام چقدر بی کس.راستی اگه بمیرم کی میفهمه من نیستم حسرت خیلی چیزاموند رودلم برای منم بادلای پاکتون دعا کنید تا خدا معجزشو نشونم بده😢😢
خخخخخ شوهر منم اینکارو میکنه.....یبار دیر وقت بودرفتم اب بخورم برگشتنی(حالا اون داشت خواب هفت پادشاه ...
ارررره دقیقااا
برای منم همین میگه بیااااا بیاااا خانوم خوشگلمممم بیا من پشتتم
تاابد کنارتم
بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده
منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه
ارررره دقیقااا برای منم همین میگه بیااااا بیاااا خانوم خوشگلمممم بیا من پشتتم تاابد کنارتم & ...
😂😂😂یبارم گف تو نفس منیییییییی؟؟؟گفتم اررره گف باش..گرفت خوابید😨