asal_i مدیر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 عنوان رقص جلو شوهر🤣🤣 | مشاهده متن کامل بحث + 9966 بازدید | 155 پست نمیدونم چرااا ی چیزه خنده داره واسم.فردا شوهر گفت برقص واسم جکار میخوام کنم😂😂روووم نمیشه!شماها واسه همسری رقص میکنین؟؟تنهاا یا از اون دنس دوتاییا تو خلوتتون😁😁😁😁 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸" 1397/04/30 | 21:44 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهورخانوم عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 5082 بخوام ب زبون فارسی آسون بگم ینی با دس پس زدن و با پا پیش کشیدن😉 الان سلول خاکستریا منفجر میشن😅سخت تر شد که😅
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 چجوری سینه میلرزونین؟اکتسابیه یا انتسابی؟ فک کنم انتسابیه.باید ۸۵ باشه😁😁😂 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
sheytoooonak عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 4090 از شوهر دور شی میره ب یکی دیگ نزدیک میشه.چیه اخه این کارا. من ی عقیده دارم اینکه همیشه جوری رفتار ک ... باریکلا دخمل قشنگ ایشالله با کسی ازدواج کنی ک مثل خودت شعور زندگی زناشویی رو داشته باشه و قدرتو بدونه و از همممممه دنیا بیشتر دوست داشته باشه گلکم😘😘😘
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23631 من عروسی خودم نرقصیدم چ برس براشوهرم😆😆😆😆 تو احسنت داري😆 واقعا نرقصيدي؟ عروسيت يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 تو احسنت داري😆 واقعا نرقصيدي؟ عروسيت من اگ تو کاری واسه شوهر توانایی نداشته باشم.اذیت میشم!!میگم نکنه جایی ببینه از یکی بشنوه.بعد بگه چرا زن من اینکارو بلد نس یا نمیکنه😥😥 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
rahaaajoni عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1709 تو احسنت داري😆 واقعا نرقصيدي؟ عروسيت اره بخدا اصن ی وضعیییذبود همه التماس میکردن مادرشوهرم میگف الکی فقط پاشو اخرش شوهرم بزوربلندم کرد دستامو گرف تودستاش میرقصید🙊🙊🙊🙊 کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 باریکلا دخمل قشنگ ایشالله با کسی ازدواج کنی ک مثل خودت شعور زندگی زناشویی رو داشته باشه و قدرتو بدون ... مررسییی عزیز دلمم😍😍😍 ایشالا زندگی شماهم همیشه پر از عشقو شورو حاال باشه🤩😍😘 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 من الان يادم ب ي خاطره مسخره افتاد نميدونم چطور روم ميشد اينكار كنم ي بار يكي از اقوام مهمون داشتن ... رقص با اون سن اونم جلو خارجیا😐😑تو دیگ ترکوندی ک حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23631 رقص با اون سن اونم جلو خارجیا😐😑تو دیگ ترکوندی ک فكر كنم چيزي مصرف كرده بودم اخه اصلا با روحيات من سازگار نبوداز اينكارا البته داشتم با دختراي هم سن و سال و بعضي از اقوامي فيلمهايي هم ازش موجود هست ك چند بار سعي كردم برم خونه فاميلا منهدم كنم نشد🤣 يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
بتوچه عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 2982 منم حتما باید برم کلاس.هم یاد بگیرم هم امادگی داشته باشم😑 برو حتما خیلی خوبه روحیت عوض میشه بدنت نرم میشه و خوش فرم 😆ناز . اداتم بیشتر میشه😃
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23631 اره بخدا اصن ی وضعیییذبود همه التماس میکردن مادرشوهرم میگف الکی فقط پاشو اخرش شوهرم بزوربلندم کرد دس ... خيلي باحال بودي چند سالت بوده يعني هيچوقت نميرقصي اصلا؟ يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 فكر كنم چيزي مصرف كرده بودم اخه اصلا با روحيات من سازگار نبود از اينكارا البته داشتم با دختراي هم س ... ی چیز هس ب اسم جو.همینه دیگه.لامصب وقتی میگیره کلا ادمو زیرو رو میکنه😁🤣 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
rahaaajoni عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1709 خيلي باحال بودي چند سالت بوده يعني هيچوقت نميرقصي اصلا؟ ۱۹ نه کلن مخالف رقصم اصن عروسیا جوری تیپ میزنم همه میان گیرمیدن توکه حتی نمیرقصی چرااینقد خوشتیپ میکنی😂😂😂😂 کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 برو حتما خیلی خوبه روحیت عوض میشه بدنت نرم میشه و خوش فرم 😆ناز . اداتم بیشتر میشه😃 امروز فردا میکنم.میگم اخه الان رفتم واس کی میخوام برقصم😑 اهل مهمون رفتنم نستم.میگم حالا نامزد شدم میرم😫 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
1990bahar عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 970 منکه میرقصم براش💃💃،بخصوص اگه زیاد تلویزیون نگا کنه،ی اهنگ شاد میزارم دقیقا میرم جلو تلویزیون میرقصم،فقط عشوه میام😋😋،شوهرمم همش میخنده،روحیه میگیره طفلی پسرم😁😁 خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤