2777
2789
عنوان

رقص جلو شوهر🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 9966 بازدید | 155 پست

خدانكنه بخوره تو ذوقتون 

ايشالا ك با كسي ازدواج كنيد ك مث خودتون شور و شوق داشته باشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اتفاقا رقصيدن برا شوهر هنره عزيزم خيلي خيلي هم كار خوب و پسنديده اي هس

به شرطی جنبه شو داشته باشن دیگ 😂😂یه کاری میکنن دفعه بعدی یه قِر هم ندی

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یس یس میرقصاهه😎😆 البته مجردم ولی دارم میرم کلاس ک حرفه ای شم در اینده برا عشقم برقصم😌

منم حتما باید برم کلاس.هم یاد بگیرم هم امادگی داشته باشم😑

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

من یوقتایی تو مهمونی یا شمالی یا اصلا توماشینی میرقصم ولی تو خونه خندم میگیره جلوش برقصم ک یبار عقد بودیم تو خونه تنها بودیم گفت پاشو برقص وای  من اینقد خجاااالت کشیدم😁

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
خدانكنه بخوره تو ذوقتون  ايشالا ك با كسي ازدواج كنيد ك مث خودتون شور و شوق داشته باشه

❤❤❤ طرف ذوقم نداشته باشه من ب ذوق میارمش😁😁

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
غرور واسه شوهر اخه؟؟زن باس قری باشه از اون شیطونا ک دل شوهر غش ضعف بره واسش😁 مردا از زنای کسل و بی ...

اره بخدا دیدم ک میگم تو همین سایت خیلی دیدم ک یکی مشکل داشته بجای اینکه بگن برو با شوهرت حرف بزن مشکلتو حل کن پیشنهاد میدن ک خودتو ازش دور کن بالاخره بخاطر نیازم شده میاد سمتت😑

میدونم منم اوایل همین فکرارو میکردم و مثلا وقتی مساله ای پیش میومد ک شوهرم نمیدونست ناراحتم فقط باها ...

میگم ک مردا زن عشوه گر دوس دارن.رقصم ی نمونه عشوس😁

اره بخدا دیدم ک میگم تو همین سایت خیلی دیدم ک یکی مشکل داشته بجای اینکه بگن برو با شوهرت حرف بزن مشک ...

از شوهر دور شی میره ب یکی دیگ نزدیک میشه.چیه اخه این کارا.

من ی عقیده دارم اینکه همیشه جوری رفتار کنی شوهر ترس از دست دادنتو داشته باشه.اونجور قدرتو میدونه.از طرف دیگه ام با دلبری و سیاست بکشونیش سمت خودت نتونه ازت دل بکنه😁😁😁

من الان يادم ب ي خاطره مسخره افتاد نميدونم چطور روم ميشد اينكار كنم

ي بار يكي از اقوام مهمون داشتن ك از خارج اومده بودن بمونن من و دختراي اقوام همسن و سال بوديم راهنمايي و دبستان خلاصه گفتن برقصيد 

ماهم مث خلا پاشديم رقصيدم سرگرمي برا مهمانان خارجي ايجاد كرديم اقا هم بودن!

من اخرين باري ك در جمع رقصيدم مربوط ميشه ب ١٨ سالگيم ١٨ سال پيش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم