2777
2789
عنوان

رقص جلو شوهر🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 9966 بازدید | 155 پست

نامزد من اصلا رقص دوست نداره تو مهمونی و عروسی هم بلد نیست برقصه من دستو پاشو تکون میدم یکم😄

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب منم یاد بده چطور اینکارو میکنی😁😁خجالت نمیکشیدی از اول؟؟

اتفاقا خيلي خجالت ميكشيدم 

اوايل اهنگ شاد ميزاشتم ميگفتم بيا باهم برقصيم بعد ها كم كم خجالتم كم شد خودم ميرقصيدم

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
فقط صحنه ای که پاهاشو رو هوا میچرخونه😂😂😂😂

مگه هلیکوپتره😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
ب نظر منم واقعا هنره.فعلا ک ازدواج نکردم.اما دوس دارم بعدنا برقصم واسش🤣😂

خيلي از اقايون دوس دارن زنشون براشون برقصه 

شوهرم منم خييييليييييي دوس داره

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

از خود تعریف نباشه خیلی قشنگ میرقصم البته همه میگن😁یه بار حموم بود نامزدم منم جلو تیوی داشتم با اهنگ jlo aint your mam میرقصیدم ازم فیلم گرفته بعد دیدم پشتمه خیلی خجالت کشیدم☺️

کم کم از قرهای ریز با پیام بازرگانی شروع کن بهت قول میدم ظرف مدت یه هفته عین جمیله میشینی موهاتو میچ ...

پیام های بازرگاننییی🤣🤣🤣🤣🤣

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
ب نظر منم واقعا هنره.فعلا ک ازدواج نکردم.اما دوس دارم بعدنا برقصم واسش🤣😂

اوووو تو با اين همه خيالپردازي بعدها ممكنه خيلي تو ذوقت بخوره انقد خيالپردازي نكن راجع ب زندگي مشترك بعدها حتي اگه شوهرت ادم نرمال و عادي هم باشه ب چشمت كم مياد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

این چیزا مال تو فیلمای خرم سلطان ایناس

آدم با همسرش می گه می خنده ‌ صمیمی و خوشند

شیطونی و عشق بازی هم هست. رقص هم می تونه باشه یا نباشه

اما این که فک کنی همسرت مثه سلطان سلیمان لم می ده و انگور می خوره و توهم ی رقصی یه کم مسخره و خنده داره 😂