2777
2789
عنوان

رنگ نکردن مو

435 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها یعنی من میتونم موهامو رنگ نکنم تا مشکی و یکدست موهای خودم بشه موی سفیدم دارم ولی خیلی تابلو نیست قاطی موهامه.میخام موهامو استراحت بدم نمیدونم سفیدی موهام مال رنگه یا بالا رفتن سن ؟من چندماه پیش چیدم موهامو تا دکلره هاش بره بعد یه رنگ ترکیب زدم الان شش سانتش دراومده یعنی میتونم رنگ نکنم.عروسی هم داریم ولی برام مهم نیست که موهام دو رنگی باشه.یعنی میشه تحمل کنم؟

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
حودت میدونی😕

خخخخخ میدونم خودم میدونم

ولی خب ما زنا وقتی رنگ میکنیم دیگه نمیتوتیم بزاریم مشکی بشه میخاستم بدونم کسی تجربه داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رنگ طبیعی گذاشتم تیره ترین قهوه ای که مشکی دیده میشه و الان چند ماهه و اصلا ریشه مشخص نیست و حالا حالاها قصد ندارم رنگ بذارم

مشکی جذاب تره

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...
من رنگ طبیعی گذاشتم تیره ترین قهوه ای که مشکی دیده میشه و الان چند ماهه و اصلا ریشه مشخص نیست و حالا ...

من موهام مشکی نیست خرماییه وقتی تیرهه بزارم پر کلاغی میشه بهم نمیاد