2777
2789
عنوان

🎀بهترین غذایی ک خوردین چی بوده و کجابوده😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری اینجوری کم میکنی وزنتو؟ ب منم یاد بده خیر ببینی الهی

بیا تاپیک بامداد خمار

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه

یک عروسی دعوت بودیم تو هتل خیلی سال پیش,بعد جونم براتون بگه شام شون میز اردور بود همه چیزش,یهو همه حملههه کردن به میز به چه بزرگی,منم بچه خجالتی بودم یکم از چندتا چیز جا کردم!بعدش اومدم نشستم کنار مادربزرگ عروس,براش همه چی اوردن اونم نمیتونست بخوره داد به من ,یک ظرررف پر رولت گوشتشو که قشنگ یادمه,خیلی خوش گذشت

باردار نیستم:)

من کلا آدم خوش غذایی ام ولی بیشتر از دستپخت روحیه باعث میشه بهم مزه کنه

غذایی که بهم خیییییلی چسبید یه افطاری بود که توی جاده چالوس روزه مونو باز کردیم 

دم غروبی بود نون تازه و نیمرو و سبزی و چای شیرین و نبات و پنیر 😍 لذت بخش ترین نیمرویی بود که خوردم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

خونه ی پدر شوهر خالم . وایییی خیلی دستپختش خوبه . مرده اشپزی میکنه و زنه اصلا دخالت نمیکنه . واقعاااا خوب و عالیه و سفره های رنگین و خوشمزههه پهن میکنه .

خدا کنه دوباره دعوتم کنن 

یه بار یه کیکی خواهرم درست کرده بود اولا که موادشو زیاد ریخت روغنش زیاد کاکائو و شکلاتش زیاد مغز گردو و فندق خیلی زیاد حتی بگینپودرشم دو سه برابر معمول ریخته بود . وای نتیجش یه کیک بسیار پف کرده و بی نهایت بی نهایت خوشمزه . یعنی تو بهترین شیرینی فروشیهام همچین کیکی ندیده بودم 

خونه ی پدر شوهر خالم . وایییی خیلی دستپختش خوبه . مرده اشپزی میکنه و زنه اصلا دخالت نمیکنه . واقعااا ...

خدا کنه عمه شوهرمم باز منو دعوت کنه

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه