2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون مکانیکن؟

4850 بازدید | 34 پست

خانوما شوهرم میخواد بره دنبال مکانیکی خیلی بهش علاقه داره تاحدودی بلده منتها میخواد حرفه ای یاد بگیره میشه بگین شماکه شوهرتون مکانیکه درامدش چطوره ؟؟؟؟؟

اگه حرفه ای باشه درآمد خوبی دارن صافکارها هم درآمدشون خوبه ولی اون دیگه واقعا مهارت و تجربه میخواد . شوهرم چند تا دوست صافکار و مکانیک داره وضعشون توپه .فقط باید تحمل کنه که ممکنه ور وسایل خونت روغنیو دودی میشه 😁 خدا رحم کرد شوهرم مکانیک نیست وگرنه شلخته ترین مکانیک دنیا میشد همه چیو دودیو روغنی میکرد .

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهر من توی یه شهرک مکانیکی داره یعنی تو شهر شلوغ نیست ولی بااین همه درامدش خداروشکر خوبه. نمیشه رقم مشخصی گفت 

ولی اگ کارش خوب باشه و بگیره فک کنم حداقل ماهی ده میلیون کار کنه

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
عزیزم شوهر من توی یه شهرک مکانیکی داره یعنی تو شهر شلوغ نیست ولی بااین همه درامدش خداروشکر خوبه. نمی ...

عزیزم خدارو شکر شوهر شمام قبل از ازدواج مکانیک بود ؟میشه بپرسم کدوم شهر؟

شوهرمنم اول شغل دیگ ای داشت الان ۳ ساله مکانیکی زده

بهت توصیه میکنم حتما شوهرت رو تشویق کن بره دنبال علاقه اش اصلا ضرر نمیکنید

منم شوهرم اوایل میترسید و خیلی دو دل بود اما خیلی تشویقش کردم و همش اینو ملکه ذهنش میکردم ک تو خیلی باهوشی و از پسش برمیای .حالا هرچند وقت یبار ک درباره شغلش حرف میزنه تو جمع میگ مدیون خانمم هستم😉خیلی حمایتم کرد

الان خدارو شکر پیشرفت کرد کارگاه بزرگ تر گرفته و درکنارش تعویض روغنی هم راه انداخته

عزیزم خدارو شکر شوهر شمام قبل از ازدواج مکانیک بود ؟میشه بپرسم کدوم شهر؟

ن ما ۸ ساله ازدواج کردیم ۳ ساله مکانیکی زده اونم ب زور و تشویق من

ما خوزستانیم عزیزم.

عزیزم چطور رفت یاد گرفت چقدر طول کشید؟

شوهرم از بچگی سرش تو ماشین بود ۷ ساله بود رانندگی‌میکرد

پدرش هم سر رشته داشت و اینم از پدرش یچیزایی یاد گرفته بود و هی که میگذشت میدیدم دائما داره ماشین های مردم رو تعمیر میکنه بدون هیج کلاس و اموزشی نشستم زیرپاش گفتم توک داری ماشینای دوستات تعمیر میکنی خب بیا یه تعمیرگاه باز کن از این راه پول هم دربیار گفت شوخی میکنی 

خلاصه اینقد رو مخش کار کردم و تشویقش کردم حتی طلاهامو فروختم ک وسایل اولیه کارش رو خرید و شروع کرد.حالا میگ شغلمو با رئیس جمهوری عوض نمیکنم 

کلا عاشق اینه ک دستش تو تعمیر و روغن باشه😆

بچه ها خواهش میکنم بهم دلگرمی بدید ما کرجیم میخواییم برگردیم شهر خودمون شوهرم مکانیکی یاد بگیره مغاز ...

از من میشنوی یه لحظه هم دریغ نکن 

مکانیکی زندگی مارو زیرو رو کرد 

خدارو شکر تو همین سه سال خونمون رو ساختیم و واس جفتمون ماشین خریدیم 

ولی ما ادمای ولخرجی هستیم خودمم شاغلم 

هرکی جای مابود و مدیریت داشت مطمئن باش خییییییلی بیشتر از ما پیشرفت میکرد