2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون مکانیکن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4877 بازدید | 34 پست
شوهرم از بچگی سرش تو ماشین بود ۷ ساله بود رانندگی‌میکرد پدرش هم سر رشته داشت و اینم از پدرش یچیزایی ...

شوهر منم اینجوریه؟ عزیزم چقدر سرمایه باید داشت شما با چقدر شروع کردی؟

از من میشنوی یه لحظه هم دریغ نکن  مکانیکی زندگی مارو زیرو رو کرد  خدارو شکر تو همین سه س ...

اخه میدونی چی میگن میگن الان دست زیاد شده هر کی میره پیش اشنای خودش اینا فکر شوهرمو مشغول کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مهمه که شوهرت ب این شغل علاقه داره 

علاقه داشتن به یه کاری شرط اوله

بهت قول میدم موفق میشه تو این کار

یه روز ب حرف من میرسی 

مکانیکی یکی از یازده تا پردرامد ترین شغلهای جهانه عزیزم

فقط باید اراده داشته باشه و جا نزنه

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
اخه میدونی چی میگن میگن الان دست زیاد شده هر کی میره پیش اشنای خودش اینا فکر شوهرمو مشغول کرده

ای بابا همینو هم ب شوهر من میگفتن من بهش میگفتم در مقابل کسایی که از محال بودن ارزوهات حرف میزنن کر باش و نشنو صداشون رو

الان حتی از روستاهای اطراف کلی مشتری ثابت پیدا کرده ک محاله جای دیگ برن 

وقتی کارت خوب باشه از اون سر دنیاهم مشتری میاد پیشت .اوایلش باید صبور باشه.تبلیغ زیاد بکنید ب هر روشی ک میدونید 

یکی ک بیاد ب دوستش میگ ب همسایش میگ

اونم میره ب دوستاش میگ 

یکسال نشده می بینی ک بجز رهگذری ها چقد مشتری ثابت داره 

دلت قرص باشه 

با ترس و لرز و دو دلی کاری پیش نمیره

ب انرژی های منفی ک دیگران ب سمتش میفرستن بگو توجه نکن تو راهتو برو توکل کن ب خدا 

مطمئن باش موفق میشی 

خیلی مهمه که شوهرت ب این شغل علاقه داره  علاقه داشتن به یه کاری شرط اوله بهت قول میدم موفق می ...

همه میگن الان دست زیاد شده تو باید حداقل یک سال بری شاگردی کنی تا راه بیفتی بعد همه میرن پیش اشنای خودشون ؟راسته؟

شوهر منم اینجوریه؟ عزیزم چقدر سرمایه باید داشت شما با چقدر شروع کردی؟

خدارو شکر وسایل خیلی زیادی نمیخواد

شوهرت بهتر سر در میاره 

یه دست آچار و پیچ گوشتی و بوکس برقی  میخوا و یه میز کار اهنی

یه پمپ باد میخواد جک سوسماری و چ میدونم چیزای جانبی ک نیاز میشن مثل مته و سنگجت و 

خلاصه از همه اینا گرونترینش فقط پمپ باده ک میتونه با یک و پونصد یه نو یه در حد نوش رو بخره

باقیشون گرون نیستن زیاد 

خلاصه نزارید کسی تو دلتون خالی کنه 

شوهر من با کمترین وسایل شروع کرد

یعنی انگار مغازش خالی بود حتی پمپ بادم نداشت با دست پیچارو باز و بسته میکرد

وقتی تو کارت عشق باشه موفق میشی حتی با کمترین امکانات

مادر خانومی ممنون از مهربونییت

خواهش میکنم گلم کاری نکردم 

فقط واقعیت ها رو بهت گفتم دوس ندارم کسیو ناامید کنم ما از این شغل زندگیمون روبه راه شد دلم میخواد این‌نصیب شماهم بشه 

همه میگن الان دست زیاد شده تو باید حداقل یک سال بری شاگردی کنی تا راه بیفتی بعد همه میرن پیش اشنای خ ...

یکسال زیاده البته بستگی داره خودش چقدر بلده

یکسال زیاده البته بستگی داره خودش چقدر بلده

الان دو تا شاگردهای شوهرم ک‌پیشش کار میکنن روزی ۳۰‌تومن بهشون میده

البته فقط مکانیکی نیست تعویض روغنی و کارواش هم در کنارش زده 

اگ جایی باشه ک بره شاگردی هم در حد عالی بهش یاد بدن هم یه پولی بهش بدن می ارزه 

شوهرمنم اول شغل دیگ ای داشت الان ۳ ساله مکانیکی زده بهت توصیه میکنم حتما شوهرت رو تشویق کن بره دنبا ...

عزیزم میشه بگی همسرت مهارت حرفه ای رو کجا دوره دید؟ شوهرم منم علاقه و استعدادش رو داره الانم مغازه ی آپشن ماشین داره بهش میگم مکانیکی در کنار کارش باز کنه نمیدونه به صورت حرفه ای کجا بره یاد بگیره لطف میکنی راهنمایی کنی

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
عزیزم میشه بگی همسرت مهارت حرفه ای رو کجا دوره دید؟ شوهرم منم علاقه و استعدادش رو داره الانم مغازه ی ...

هیچ جایی نرفت والا از بچگی سرش تو ماشین بود و از باباش خیلی چیزارو یاد گرفت

وقتی رفت تو کار گفت هر جا مشکلی داشتم میرم پیش یه اوستا یاد میگیرم ولی در کمال ناباوری هیچ جا اشکالی نداشت چون قبل اینک مکانیکی باز کنه چندین بار موتور ماشین خودمون و اطرافیان رو کاملا پایین اورده بود و تعمیر کرده بود

واس یاد گرفتن خیلی کلاسهای فنی حرفه ای هست ک تو هر شهری هستین برین پرسجو کنید پیدا میکنید اما ور دست یه مکانیک دوره حرفه ای  بیینه خیلی عالیه 

هیچ جایی نرفت والا از بچگی سرش تو ماشین بود و از باباش خیلی چیزارو یاد گرفت وقتی رفت تو کار گفت هر ...

خیلی ممنون 

موفق باشین

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين