2777
2789
عنوان

خانم های با سلیقه تشریف بیارید

115 بازدید | 4 پست

برا ست مبلمان با رنگ پارچه صورتی پاستیلی و چوب سفید چه مدل رنگ و طرح فرش مناسبه ؟

آیا فرش های طرح ترک کاشان کیفیتش خوبه ؟

یه چیز دیگه هم اینکه من ممکنه چندسال دیگه مبلمو عوض کنم ولی تا فرش قطعه قطعه نشه عوضش نمیکنم    به این نکته تو پیشنهادتون توجه کنید 

مچکرم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرش با زمينه روشن و گلهاي گلبهي

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

فرشای ترک که خیلی رنگاش به این سرویس مبلمانی که میگی میان ،همشون تو زمینه سفید صورتی ابی فیروزه ای....هستن فرشای فرهی هم چند طرح روشن قشنگ دارن،البته من رفتم فرش ترک بگیرم مغازه دار گفت به نظرم فرش ایرانی ببرین بهتره با اینکه فرش ترک گرونتر بود و میتونست پیشنهاد نده،اما من هنوز دلم تو ترکاست😂

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄