2777
2789
عنوان

اونایی که باشگاه میرن لطفا بیاین یه لحظه...

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 25 پست
چه مدت باید این ورزش و انجام داد ک نتیجه گرفت ؟

همون هفتهاول تغیراتو میبینی البته همراه با رژیم باشه

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
دوچرخه به نطرم باعث سفت شدن بدن میشه و قسمتی از بدن هم که سفت بشه دیگه آب کردنش سخت میشه به نظرم برا ...

اصلا علمی نیست دوچرخه یک ورزش هوازیه و مدت و سرعتش بستگی داره نباید استقامتی کار کنی  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوازی شاید وزنتون رو بیاره پایین ولی اگر وزنه نزنین ماهیچه بیشتر از دست میدین و آب بدن و نهایتا پوستتون شل میشه.دوچرخه رو باید انتهای تمرین زد بعد از اینکه ذخایر گلیکوژن بدن رو با وزنه سوزوندی بعد دوچرخه.تازه سیستم چربی سوزی هوازی با بی هوازی فرق دارن و اینجور تداخل پیدا میکنه و بدن گیج میشه.

هوازی شاید وزنتون رو بیاره پایین ولی اگر وزنه نزنین ماهیچه بیشتر از دست میدین و آب بدن و نهایتا پوست ...

باشگاهی ک من میخوام برم ۴۵ دقیقه اول دوچرخه است 

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
خیلی زیاده 45 دقیقه دوچرخه.نهایتا با ارفاق ده دقیقه برای گرم کردن.

مربی کلی دوره دیده و خیلی هم باشگاه معروفیه

موندم حالا چیکار کنم

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم