2777
2789

فكر كنم ديگه نمياد قبلياش كه اصلا ،من ٣٢ رز گلد دارم راضيم ولي الان نو همين شده ٤.٨٠٠ فكر كنم من ٣ خريدم

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فكر كنم ديگه نمياد قبلياش كه اصلا ،من ٣٢ رز گلد دارم راضيم ولي الان نو همين شده ٤.٨٠٠ فكر كنم من ٣ خ ...

جدا تولید نمیشه.چه بد

آیفون 7رو داری؟

دیجی که همه رو ناموجود زده.سیاستش هست احتمالا.

جدا تولید نمیشه.چه بد آیفون 7رو داری؟ دیجی که همه رو ناموجود زده.سیاستش هست احتمالا.

من پارسال خريدم به زور رزگلد پيدا كردم،نبود همش سفيد بود تو ديجي كالا،آره من راضيم قبلشم آيفون ٥ داشتم ٥ سال ديگه عادت كردم بهش

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

من ایفون 6s داشتم .برام نموند.دیگه نخریدم الان میخام بخرم.همه گرون

بعد هم 8 مثل 7 هست بااین تفاوت که هشت بیشتر بدنه اش شیشه هست .مجبوری 7 میخام که اون هم نیس

هروقت سرى جديد ايفون مياد توليد قبلى متوقف ميشه، اينايى هم كه الان توى بازاره خريدهاى قبلشونه ايفون ...

مطمنی توقف تولید زده.؟خوندم که ایفون 7 با رم 250 توقف تولیده