2777
2789
عنوان

به نظرتون دعا و طلسم وجود داره؟

176 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ميخواستم بدونم چقدر به دعا و طلسم و كلا گره خوردگي كار اعتقاد دارين؟

من كلا اعتقادي نداشتم و اصلا دنبالش نيستم

اما تو چند سال اخير خيلي بد اورديم مثلا همسر خواهرم بدون هيچ عارضه تو ٣٥ سالگي تو خواب فوت كردن،خواهرم پارسال اتفاقي رفت شاسي عكس عزوسيش رو از ديوار در بياره كلي ناخن لاك زده ي كنده شده ي زن داخلش ريخته بود شوكه شديم!!!!ما حدودا ١٠ ساله ناخن هامون كاشته!و كسيم اطراف نداريم قاب عكس ٦ سال روي ديوار بود!خودمم پارسال دقيقا تو بله برون بعد از تمام قرار و مدار ها پدرم با كلي بي احترامي و توهين بهم زد عين ادمهاي جن زده و خيلي از اتفاقات ديگه كه واقعا بعيد بود ولي شد و حدودا ١٠ ماهه باهاش قهرم ،پدرم يهو كار ماليش گره شديد افتاد و كلي اتفاقات نادر ديگه

به نظر شما دعا وجود داره؟

وای خدا چ وحشتناک 😲😲😲😢😢

اره عزیزم متاسفانه هستش ولی خب قدرت خدا بیشتر ازایناس

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجود نداره ولی بعصیا فکر میکنن وجود داره میرن سراغ اینجور آدما. ولی اون لاکهای ناخن خیلی ترسیدم چقد ...

وجود داره عزیزم. تو قرآن هست. زندگی حضرت سلیمان هم در مورد همین بوده

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

ببخشيد من نميدونم چرا نميتونم به تك تك پاسخ بدم گزينه ش فعال نيست برام

با همگي موافقم منم واقعا موندم اخه اصلا اعتقاد ندارم اما با وجود اين همه مشكل واقعا شك ميكنم به همه چي

ميدونم بعضيا تو اين راه رفتن و بدبخت شدن چون بي انتهاس فعلا خودم چله ي دعاي معراج و ياسين رو ميخونم

تو شهرمون يه خانومي بود خيلي مومن و معتقد بود پولي نميگرفت اما استخاره هاش حرف نداشت ما اصلا پيشش نميرفتيم با ناخن ها كه رفتيم تا دم در مارو ديد راهمون نداد تو به زبان محليمون گفت فقط برو  سر كوچه ي منم نباش اين روش دعاي مرگ دو نفره خدا به دادتون برسه پيشو بگيرين ماهم ترسيديم و سپرديم به خدا و انداختيمش تو رودخونه تا بره ولي ماشالله همينجوري مشكل پشت مشكل

گاهي اوقات ميگم فقط خدا اون خيلي بزرگه اما گاهي خيلي پريشون و بي طاقت ميشم

ميخواستم بدونم كسي تجربه اي داره راهنماييم كنه

پیگیری کنید و از خدا بخواهید که راهو نشونتون بده. مثلا با دفتر یکی از ایت الله ها تماس بگیرین و مشورت کنین. صدقه بدین. قربونی کنید. تو اون خونه ای که ناخنها بودن سفره صلوات بندازین. سفره ۱۴۰۰۰ صلوات چند نفرو دعوت کنید سر سفره یس و حدیث کسا هم بخونید. برای اموات خیرات کنید. کار خیر انجام بدین و زیاد دعا کنید. انشاءالله ختم به خیر بشه.