2777
2789

سلام بچه ها بیاین لطفا بگین از چه هفته ای  در ماه های اخر درد های کاذب اضافه شد و در چه روزی درد های واقعی شروع شد و در نهایت زایمان اتفاق افتاد؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هنوز منتظرم دردی ندیدم غیر از اینکه نه میتونم درس راه برم نه غذا بخورم نه بخوابم😔

من دارم جدیدا هم داره زیاد میشه دوس دارم ارتباطشو به زایمان بدونم .مثلا بدونم کسایی که این طورین زودتر زایمان میکنن یا نه

شکمم مثل سنگ سفت میشد.اما درد واقعی اینجوری بود که تو شکم و لگن بود و منظم

یعنی در های کاذبت این طوری بود که فقط شکمت سفت میشد؟یکمم حس پریودی نداشتی همراهش؟

عجله نکن عزیزم حالا زایمانت طبیعیه یا سزارین؟

فعلا که فکرم رو طبیعیه مگه دکتر بگه لگنم خوب نیس یا به هر دلیلی نمیشه .دست خودم نیس این عجله ماه اخر کاقعا راه رفتن سخته

من دارم جدیدا هم داره زیاد میشه دوس دارم ارتباطشو به زایمان بدونم .مثلا بدونم کسایی که این طورین زود ...

باورت میشه من اصلا تا الان یه متخصص هم نرفتم؟

در حالی که وضع مالیمون هم خدارو شکر خوبه 

فقط ۳ بار رفتم ماما اونم به اصرار خاله ام چون منشی ماماست

آخرین بار سونو رفتم گفتن جفتت قدامی هسته احتمالا زایمانت سزارینه ولی هنوز نرفتم ببینم چهجوریه وضعش

به خدا ایمان دارم انشاالله که سالم و طبیعی بدنیا بیاد😍

فعلا که فکرم رو طبیعیه مگه دکتر بگه لگنم خوب نیس یا به هر دلیلی نمیشه .دست خودم نیس این عجله ماه اخر ...

آره عزیزم چند وقت دگ حتی نمیتونی درست غذا بخوری 

الان من هر چی میخورم انگار توی گلوم میمونه نمیره پایین،هر چی میخورم پس میدم ۳ روزه اینجوریم

باورت میشه من اصلا تا الان یه متخصص هم نرفتم؟ در حالی که وضع مالیمون هم خدارو شکر خوبه  فقط ۳ ...

ان شالله همین طوره عزیزم .مال منم قدامیه .

ولی چه ربطی به سزارین داره ؟.

از بابت اینکه راه رفتن و خوابیدن و اینا سخت شده دوس دارم بدونم زودتر میاد یا نه😁😁😁😁

ان شالله همین طوره عزیزم .مال منم قدامیه . ولی چه ربطی به سزارین داره ؟. از بابت اینکه راه رفتن و ...

آخه سونو گفت قدامیه جفتت پایینه😑

گفت اگه جاش به مرور زمان عوض شد که طبیعی میشی اگ نشدم باید سزارین کنن