2777
2789

یه سری تاپیک ادم میخونه پراش میریزه، دخترای خوابگاه بیکارن مگه توی سن جوونی و اینا بیان اویزیون مرد زن دار سن بالاتر از خودشون بشن واقعا یا اعتماد به نفس مردا زیاده یا زنا فکر میکنن شوهراشون تحفن

حالا نه این مورد، خیلی دیدم اینطوری

دوستم شوهرشو با جایزه بذاره توی دیوار کسی برنمیداره، اونوقت همش میاد توی جمع میگه من خیلی مراقب شوهرمم، دختر خاله دختر دایی شوهرم اومد چای اورد زیادی خم شد و فلان...

بابا چشونه اینا انقد بدم میاد

من خودم شوهرم هست اما میگم خودش میدونه و خودش اگر به من متعهد هست حدشو نگه داره وگرنه بقیه رو چرا باید خراب کنم به خاطر شوهرم، خود شوهرم چشمش پاک باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا یکی دیگه از دوستام هی میاد میگه وای شوهرم رفته مشهد دخترا گولش نزنن، چون کار شوهرش مشهده میره میاد هی،؛ میگم مگه زنا بیکارن، شوهر تو. باید درست باشه و ادم باشه چشم و دلش پاک باشه وگرنه زنا مگه بیکارن

یا یکی دیگه از دوستام هی میاد میگه وای شوهرم رفته مشهد دخترا گولش نزنن، چون کار شوهرش مشهده میره میا ...

عزیزم هیز بودن مرد به طرف داستان ولی دختر خرابم زیاده

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

همین دیگه

مثلا نمیخوان با این موضوع کنار بیان دارن خودشونو گول میزنن که شوهراشون بهترینن بذار تو همین توهم باشن شاید با همین توهم بتونن خودشون رو آروم کنن

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

انفاقا من خوابگاهی بودم. بعضی این دخترا که خیلی بی لول هستن با هر کسی حاضر هستن دوست بشن. ی بار تو لابی دانشکده دیدم ی دختره بلند بلند داره قربون صدقه میره و مشت میکوبه به سینه اش میگه وااای اومدش الهی دردش به جونم 

دختره که خودش مالی نبود. با پسره هم دوست نبود گویا دورادور عاشقش بود. پسره هم یکی افتضاح. 

بعضی ها واقعا نه ابرو حالیشونه نه مجرد متاهلی نه منطق. 

دختر همسایه ما هم دانشجوعهخونه دانشجویی داره. شبا با تلفن حرف میزنه صداش میاد تو اتاقم. با چند نفر دوسته همه ام تیغ میزنه.

چون تو خودت خوبی فکر میکنی همه اینجوری ان. منم خودم خیلی چارچوب داشتم و مغرور بودم فکر میکردم همه مثل منن. ولی همه جور ادم هست...

نه شوهرا تحفه ان و نه خانم حساس هست... فقط محکوم به زندگیه، مجبوره یه جوری زندگی رو هندل کنه...... همین به قول تو مردای بد.. نمونه اش یکی دارم از هرلحاظ به درد نخور.. زنی که دوبار ازدواج کرده.. همچی چسبیده ی هم آن که نگو... درست این به درد نخور ولی اون زنه دوبار شوهر کرده نمیبینه..... از دست اینجور زن ها

برام یه صلوات می فرستی🌹😍