2777
2789
عنوان

بیاید بگم چیا یاد گرفتم اینجا😅

392 بازدید | 22 پست

سلام...شاید یک ماهی بشه عضو شدم...الان تصمیم دارم برم از اینجا...ولی چیزای زیادی یاد گرفتم...چیزای زیادیم یاد گرفتم که برعکسشو انجام بدم😅...این که زندگی خودمو بچسبم و زندگی مردم برام مهم نباشه...و حرفشون رو تو زندگیم راه ندم...الکی عصاب خودمو خرد نکنم برا حرفای دیگرون...و برعکس خیلیا که میگن..اما من از سیاست های به اصطلاح زنانه خوشم نمیاد چون بنظرم باعث میشه زندگی رو نفهمید و از زندگی لذت نبرد☺سیاست واسه سیاستمداراس نه واسه ماها😀...بهرحال نظر من اینه که فقط و فقط فکر خانواده خودتون باشید...این چیزایی بود که اینجا فهمیدم😀🌹🌹با این که مجردم و ۲۳ سالم ولی چون یا یاد گرفتم یا برعکس چیزایی که فهمیدم رو یاد گرفتم دارم میگم بهتون☺در اخر به زندگی خودتون فکر کنید نه بقیه تا لذت ببرید از زندگی😄

من چس کلاس گذاشتنو یاد گرفتم اینجا

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دوستم باید بگم که چون مجردین اینارو میگین

امیدوارم بعد از تاهل هم همین نظرات رو داشته باشین

که مثلا زندگی بی سیاست پیش بره

منم اوایل اینطوری بودم ولیییی دیدم نههه نمیشه

خلاصهههه خودت باید تجربه کنی

بهرحال اونم خودش به نوعی خوبه😂😂

😃😂😂😂😂والا بخدا 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
منم مث خودتم و 24 سالمه. میخوام برم ولی انگار معتاد شدم 

من راستش این یک ماه رندگیم هر دردودلی داشتم یا کاری میومدم اینجا میگفتم😀بعضیا واقعا مثل خواهر خود ادم حال ادمو خوب میکنن

صبر کن شوهر کنی اونوقت حالتو میپرسم بخوای اهمیت ندی هم نمیزارن به زور اهمیت رو توی چشم آدم فرو میکن ...

من خودم با این که مجردم ولی دور و برم کسایین که واقعا خوب نیستن و درک نمیکنن ادمو....بهرحال روزیم ازدواج کردم باهاشون دوست میشم😀انگار که خانواده دوستمن😀

از منم دیرتر اومدی وزود میخای بری؟

اره...دوست دارم باشم چون بدرد میخوره ولی خب یک مدت کار دارم و کلا باید از همه چیز دور باشم😀شاید بعد ها اگر کاری برام پیش اومد سر بزنم😀