سلام...شاید یک ماهی بشه عضو شدم...الان تصمیم دارم برم از اینجا...ولی چیزای زیادی یاد گرفتم...چیزای زیادیم یاد گرفتم که برعکسشو انجام بدم😅...این که زندگی خودمو بچسبم و زندگی مردم برام مهم نباشه...و حرفشون رو تو زندگیم راه ندم...الکی عصاب خودمو خرد نکنم برا حرفای دیگرون...و برعکس خیلیا که میگن..اما من از سیاست های به اصطلاح زنانه خوشم نمیاد چون بنظرم باعث میشه زندگی رو نفهمید و از زندگی لذت نبرد☺سیاست واسه سیاستمداراس نه واسه ماها😀...بهرحال نظر من اینه که فقط و فقط فکر خانواده خودتون باشید...این چیزایی بود که اینجا فهمیدم😀🌹🌹با این که مجردم و ۲۳ سالم ولی چون یا یاد گرفتم یا برعکس چیزایی که فهمیدم رو یاد گرفتم دارم میگم بهتون☺در اخر به زندگی خودتون فکر کنید نه بقیه تا لذت ببرید از زندگی😄
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
صبر کن شوهر کنی اونوقت حالتو میپرسم بخوای اهمیت ندی هم نمیزارن به زور اهمیت رو توی چشم آدم فرو میکن ...
من خودم با این که مجردم ولی دور و برم کسایین که واقعا خوب نیستن و درک نمیکنن ادمو....بهرحال روزیم ازدواج کردم باهاشون دوست میشم😀انگار که خانواده دوستمن😀