سلام...شاید یک ماهی بشه عضو شدم...الان تصمیم دارم برم از اینجا...ولی چیزای زیادی یاد گرفتم...چیزای زیادیم یاد گرفتم که برعکسشو انجام بدم😅...این که زندگی خودمو بچسبم و زندگی مردم برام مهم نباشه...و حرفشون رو تو زندگیم راه ندم...الکی عصاب خودمو خرد نکنم برا حرفای دیگرون...و برعکس خیلیا که میگن..اما من از سیاست های به اصطلاح زنانه خوشم نمیاد چون بنظرم باعث میشه زندگی رو نفهمید و از زندگی لذت نبرد☺سیاست واسه سیاستمداراس نه واسه ماها😀...بهرحال نظر من اینه که فقط و فقط فکر خانواده خودتون باشید...این چیزایی بود که اینجا فهمیدم😀🌹🌹با این که مجردم و ۲۳ سالم ولی چون یا یاد گرفتم یا برعکس چیزایی که فهمیدم رو یاد گرفتم دارم میگم بهتون☺در اخر به زندگی خودتون فکر کنید نه بقیه تا لذت ببرید از زندگی😄
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی بهش گفتم من خیلی فکر کردم اگه ماهانه جداگانه داشته باشم هزینه هامون قاطی نمیشه راحت سردر میاریم ازشون گفت باشه اما هر روز میگه مواظب پولات باااااش تا ماه دیگه خبری نیستاااااا😅😅😅