2777
2789
عنوان

بیاید بگم چیا یاد گرفتم اینجا😅

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوستم باید بگم که چون مجردین اینارو میگین امیدوارم بعد از تاهل هم همین نظرات رو داشته باشین که ...

بنظر من که میشه😀وقتی از سیاست های الکی استفاده نشه و زندگی صادقانه باشه حتی بقیه هم خوب میشن😀سنگ که نیستن ادمن

مجردی برو کیف کن اینجا به درد کسی میخوره که زیاد نمیتونه تو دنیای بیرون بچرخه من تعجب میکنم مجردا میان اینجا

خودم هر سری بچه دار شدم یکسالی چون دست و پام بسته بوده همش خونه ام اینجام بعد میرم دیگه فقط برای سوالام میام 

مجردی برو کیف کن اینجا به درد کسی میخوره که زیاد نمیتونه تو دنیای بیرون بچرخه من تعجب میکنم مجردا می ...

منم فقط برا سوالام و کمک خواستن میومدم دیگه😀کلا اهل فضای مجازی نیستم زیاد

چطوری این کارو کردی؟

هیچی بهش گفتم من خیلی فکر کردم اگه ماهانه جداگانه داشته باشم هزینه هامون قاطی نمیشه راحت سردر میاریم ازشون گفت باشه اما هر روز میگه مواظب پولات باااااش تا ماه دیگه خبری نیستاااااا😅😅😅