2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره لامصب ثانیه میندازه ...روز رفتیم 350 خونه رو قولنامه کنیم...شب به 380 به یکی دیگه فروخته بود اشتباه کردیم بیعانه ندادیم

بچه ها لایک نکنید دیگه مرسی اه😡
350 تومن داریم  مسخره بازی....میری املاک میگی خونه تا این حد میخوام اصلا بهت میخندن

کجاها میخوای چند متری...باید توقعتو بیاری پایین دیگه گرونیی و بدبختی ما ایرانیاست

خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
بستگی داره کدوم منطقه بری چی خونه بپسندی

معمولی نه متراژ بالا میخوام نه پایین شهر نه بالا شهر وسط شهر...به طبقه اول یا دوم بوون اسانسور راضییم ولی کوووو

واااا با ۳۵۰ تومن یک واحد خوب میتونین بخرین .اونقدرام گرون نیست خونه اینجا .تهران خیلی گرونه .من مادر شوهرم یک خونه ۳ خوابه تو قاسم اباد پیدا کردن ۲۰۰ تومن .اتفاقا خونه خوب میتونی بخری تو صیاد دیوارو نگاه کن

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
واااا با ۳۵۰ تومن یک واحد خوب میتونین بخرین .اونقدرام گرون نیست خونه اینجا .تهران خیلی گرونه .من ماد ...

اره تو الهیه لوکس ولاکچری بهت خونه میدن ولی منطقش داغونه....

واااا با ۳۵۰ تومن یک واحد خوب میتونین بخرین .اونقدرام گرون نیست خونه اینجا .تهران خیلی گرونه .من ماد ...

تو امامیه دنبال بودیم ولی خوب چندجا نشون دادن قدیمی ساخت بود...تو امامت ولادن هم همکف بود

تو امامیه دنبال بودیم ولی خوب چندجا نشون دادن قدیمی ساخت بود...تو امامت ولادن هم همکف بود

خوبه دیگه خونه خیلیه الان کسی پول نداده بخره .بگردی پیدا میشه حتما پولتون مناسب برای یک واحد خریدن 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

من لادنمم دايمم ٣٥٠نقد ٥٠قسط لادن٢٢ خونه خريد دايي ديگم خونه خيلي باحال صادقيه خونه عاااالي گرفته باهمين قيمت ولي بزرگتر

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺