2777
2789
عنوان

ی سواااال🥺😐

100 بازدید | 15 پست

دانشگاه دولتی انتخاب رشته کردم حالا می‌خوام آزاد هم انتخاب رشته کنم میشه؟

دولتی رشته‌ ای ک‌ اوردم جالب نیس میخام آزاد هم انتخاب رشته کنم می‌ترسم چون دولتی انتخاب رشته کردم دیگه آزاد نتونم

قانون محرومیت هنوز پابرجاست؟

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش . 

آزاد خیلی شهریه ها رفته بالا

قبل از هرچیزی خوب فکراتو بکن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی عزیزم

خیلی ها هستن اینطوری دو تا رشته قبول میشن و بعدش انتخاب میکنن کدوم رو ادامه بدن

فقط متوجه منظورتون از اینکه گفتید دولتی انتخاب رشته کردید و رشته جالب نیاوردید نشدم، هنوز که نتایج نیومده!

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

نمی‌دونم

فکر کنم امسالم هست

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش . 

مگ چقده

چه رشته ای؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

میتونی عزیزمخیلی ها هستن اینطوری دو تا رشته قبول میشن و بعدش انتخاب میکنن کدوم رو ادامه بدنفقط متوجه ...

ممنون فقط مطمئنید؟

منظورم اینه که از رشته های ک تونستم انتخاب رشتع کنم راضی نیستم 

ممنون فقط مطمئنید؟منظورم اینه که از رشته های ک تونستم انتخاب رشتع کنم راضی نیستم

اره اصلا انتخاب رشته شون جداست

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

حسابداری..حقوق یکی از این دوتا

جفتشون ثابت شدن ۷ میلیون متغییر واحدی ۳۴۰ تومن

تقریبا ترم یک میشه ۱۴ تومن

و هرسال هم ۲۵ درصد افزایش شهریه داره

چقد زیاااد😐

قدر دولتی رو بدون