2777
2789
عنوان

در مورد زبان انگلیسی

59 بازدید | 5 پست

من سطح زبانم در حد دبیرستانه می خواستم بدونم می تونم دوساله ایلتس و بگیرم؟یا باید کلاس خصوصی بگیرم؟

از شـــانـــــس مــــــــــا 😎😎هر چی خوبــــه یا حرومه😫یاگرونه😖یاچاق کنندست😕یا متاهله😪

با کلاس خصوصی هم دوساله فک نکنم مگر اینکه24ساعته بخونی

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

كلاس ك حتما بايد بري ولي خودتو بايد بكشي انقد تلاش كني چون زبان خيلي فراره همون لحظه يادت ميره بايد تكرار و تمرين داشته باشي و دايره لغتت بالا بره ولي خواستن توانستن است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان چند وقته با TrackTest دارم کار می کنم. خیلی خوبه، کلاً آنلاینه و به شما اجازه شرکت در آزمون هر 30 روز یک بار در همه سطوح زبان رو میده. آخرش هم یه امتحان نوشتن و صحبت کردن آنلاین میگیره و مدرک رسمی صادر می کنه که مورد تأیید ALTE (همونجا که IELTS رو تأیید کرده و بهش اعتبار داده) هست.

تعیین سطحش هم رایگانه و به راحتی می تونید باهاش متوجه اوضاعتون بشید

https://app.tracktest.eu/registration?dh=iran

نمایندگی رسمی ایران هم داره و کلاسهای روزانه 30 دقیقه ای آنلاین برگزار می کنه که من شرکت می کنم و خیلی راضی ام. نیازی هم به رفت و آمد نیست و خیلی هم کلاسهای شادی داره. 

اینستاگرامشون هم روزانه فیلم آموزش رایگان میزاه، آدرسش Tracktestiran هست، 

https://www.instagram.com/tracktestiran/