2777
2789
عنوان

بالاخره ابرو کاشتم😂😂

40736 بازدید | 220 پست

سلام به همه

من مدتدها بود تو فکر هاشور و اینا بودم، تا اینکه رسیدم به کاشت ابرو و رفتم ابرو کاشتم😊😊😊

الان یک ماه و سه هفته اس

فعلا که راضی ام

البته هنوز در نیومده کامل

تو کاشت مو، موهایی که کاشته میشه ریزش میکنه و بعد ابرو جدید در میاد

به نظرم اگه بتونید هزینه کنید کاشت خیلی خیلی خیلی بهتر از تاتو و هاشوره

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"

عزیزم مو از کجات ورداشت گذاشت واسه ابرو؟ درد داشت؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه ،میشه عکس بزاری

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

مسلما خیلی بهتره.منم میخواستم اما هنوز درموردش تحقیق نکردم.شما که کاشتی یکم اطلاعات بده😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
کجا چگونه چقدر؟

کجاش رو اجازه بدید نگم که تصور نشه برای تبلیغ دارم میگم

چون فقط هدفم اینه اگه کسی سوالی داره بپرسه

خودم قبلش خیلی دنبال این بودم نظرات رو پیدا کنم

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"