2777
2789
عنوان

بالاخره ابرو کاشتم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 40742 بازدید | 220 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم خیلی ریخت بعد در اومد همش

سلام عزیزم تو تایپک دیدم گفته بودی تو مهرزاد کاشت ابرو کردی 

راضی الان 

تنکسین ت کی بود ؟ منم اونجا انجام دادم بک هفته اس انقدر ابروهام و بلند گرفته رو هوا کلا 

ضمانت نامه هم دادن بهت؟

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

سلام عزیزم تو تایپک دیدم گفته بودی تو مهرزاد کاشت ابرو کردی  راضی الان  تنکسین ت ک ...

سلام میدونم تایپیک مال خیلی وقت ‌‌‌‌‌‌‌پیشه لطفا اگه سر زدی جواب بده الان راضی هستین بعد گذشت یک سال ابرو هاتون که گفتین رو هوان بهتر شدن

سلام میدونم تایپیک مال خیلی وقت ‌‌‌‌‌‌‌پیشه لطفا اگه سر زدی جواب بده الان راضی هستین بعد گذشت یک سال ...

سلام یکسال که نگذشته عزیزم ۴ ماه 

بهتر از قبل شده 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

سلام خوبین شما بعد کاشت چه تقویتی زدین ؟؟برای خوابش چیکار کردین اخه زیاد رو پوستم نمیخوابه انگار

من تقویتی استفاده نکردم

برا خوابش هم کاری نکردم

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"
استارتر منم ميخوام بكارم شما تهران هستين؟ ميشه تو خصوصي بهم بگين كجا رفتين؟البته اكه تهراني؟

سلام عزیزم تاپیکت قدیمی شده،دیگه نگران نباش که کسی بگه تبلیغه،ممنون میشم جایی که کاشت کردی و تکنسین رو بگی