2777
2789

پول هم داشته باشیم

بازم هوا گرمه

میشینیم  ور دل همین کولر خودمون 😂😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

منم هیچ وقت همسرم خونه نیست تنها تو یه شهر غریبم

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم خوش گذرونی که پول نمیخواد برو بیرون با دوستات یا همسرت یه چیزی بخورید یا از خونه ببرید سخت نگیر گلکم 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

من تنهام ولی دلم نگرفته،موهامو مرتب کردم آرایش کردم خونمم تمیز دارم تو نی نی سایت ول میچرخم 🤗

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من.بچمم مریضه هیچ کس نیست کنارش باشه من کار هام را انجام بدم.دوبار زنگ زدم بابام گفت اصلا نمیتونم بیام دستمون بنده.مامانم نیست😢😢😢😢😢

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
عزیز دلم خوش گذرونی که پول نمیخواد برو بیرون با دوستات یا همسرت یه چیزی بخورید یا از خونه ببرید سخت ...

دوستام مسافرتن همسر هم ندارم عذب اوقلی میچرخم 😂

راستی شما خیلی انرژی مثبتی 😘 ازون آدمایی هستی که حال آدم کنارشون خوووب میشه 😍

دوستام مسافرتن همسر هم ندارم عذب اوقلی میچرخم 😂 راستی شما خیلی انرژی مثبتی 😘 ازون آدمایی هستی که ...

دورت بگردم تو هم انرژی مثبتی دل به دل راه داره 😍😍😍پس مجردی !!!!بابا من و تو که آزاد و فارغیم از خیلی چیزا عصر به خانواده بگو شب برید دسته جمعی بیرون یه چای درست کنید و برید کیف کنید قشنگم 🤗😘😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))