2777
2789

سلام من یکساله اقدادمم مشکلی ام نداشتیم باردار نشدم. 

اما ماه قبل رفتم سونو فولیکول نداشتم و اینماه بهم قرص لتروزول و سه تا امپول hmgو یه امپول hcg دادن . یعنی امکان داره باردار شم؟  

سلام

من اینماه اینارو برام نوشتن

هنوز دارم قرصارو میخورم

ماه بعد میگم😉

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه دوم که لتروزول خوردم باردار شدم.دکتر سونو نوشته بود روز 12 .ولی من بعدش دیر جوابشو براش بردم که امپولو بزنه.گفت باید امپولو میزدی تخمک ازاد بشه.ولی خودش ازاد شده بود

وای نگو یعنی منم امید نداشته باشم اخه هم امپول زدم هم لتروزول واسترادیول خوردم

هرکی یجوره عزیزم توامید داشته باش شاید برامن صلاح نبوده

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔

کلا باید بیخیالش شد و استرس نداشته باشی.من ماه قبلشم که خورده بودم فولیکولم خوب بود ولی از بس استرس داشتم ازاد نشد.منم تصمیم گرفتم کاملا بیخیال باشم تصمیم گرفتم کلاس برم خودمو کاملا سرگرم کردم همون ماهم گرفت البته باید خدام بخاد

کلا باید بیخیالش شد و استرس نداشته باشی.من ماه قبلشم که خورده بودم فولیکولم خوب بود ولی از بس استرس ...

اخه من استرس اینکه حامله نشم رو ندارم اما استرس چیزای دیگه رو دارم اینم باعث میشه تخمک ازاد نشه . مثلا شبا از خواب یهو میپرم میترسم استرس دارم . 

اینا هم باعث میشن حامله نشم؟؟