به نظر من خیانت همیشه بوده، تجاوز همیشه بوده فقط کم و زیاد داره و اینکه با پیشرفت تکنولوژی بیشتر نمایان شده. راستش من اعتقاد دارم با پیشرفت همه چیز خانومها و آقایون آگاه تر شدن و دوست دارن زندگی کنن گذشته ها فقط کار میکردن و شبا خسته و کوفته میومدن میخوابیدن!! همینکه نفس میکشیدن براشون بس بود.. ولی الان اوضاع فرق کرده (اصلا نمیخوام بگم خیانت خوبه ها!!!) فقط میگم وقتی ما خانومها و آقایون جنس مخالف رو نمی شناسیم و بلد نیستیم باهم رابطه داشته باشیم بعد مدتی زندگی خسته میشیم از هم عادت میکنیم و... و از سر کمبود محبت اولش به خیال یک دوستی ساده رابطه با غیر شروع میشه. بخاطر درددل بخاطر محبت و... ولی بعدش چون همه از دور قشنگن حس دوست داشتن و عاشقی میاد و ول کردن سخت میشه... واقعا ما مادرها باید تصمیم بگیریم دختر و پسرمون رو بجای ترسوندن از هم باهم آشنا کنیم. باید بهشون آموزش بدیم که چه تفاوتهایی دارن. چطوری ابراز عشق کنن. چطوری مسئولیت پذیر باشن. چطوری حرف بزنن مکالمه کنن.(میدونم وقتی خودمون اون شکلی نیستیم تربیت بچه ها به این سمت مشکله ولی سعی کنیم حداقل تا یکی دونسل دیگه آرامش بیشتری داشته باشه) .