2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت رو خوندین؟ نظرتون چیه؟

695 بازدید | 78 پست

به نظر من خیانت همیشه بوده، تجاوز همیشه بوده فقط کم و زیاد داره و اینکه با پیشرفت تکنولوژی بیشتر نمایان شده. راستش من اعتقاد دارم با پیشرفت همه چیز خانومها و آقایون آگاه تر شدن و دوست دارن زندگی کنن گذشته ها فقط کار میکردن و شبا خسته و کوفته میومدن میخوابیدن!! همینکه نفس میکشیدن براشون بس بود.. ولی الان اوضاع فرق کرده (اصلا نمیخوام بگم خیانت خوبه ها!!!) فقط میگم وقتی ما خانومها و آقایون جنس مخالف رو نمی شناسیم و بلد نیستیم باهم رابطه داشته باشیم بعد مدتی زندگی خسته میشیم از هم عادت میکنیم و... و از سر کمبود محبت اولش به خیال یک دوستی ساده رابطه با غیر شروع میشه. بخاطر درددل بخاطر محبت و... ولی بعدش چون همه از دور قشنگن حس دوست داشتن و عاشقی میاد و ول کردن سخت میشه... واقعا ما مادرها باید تصمیم بگیریم دختر و پسرمون رو بجای ترسوندن از هم باهم آشنا کنیم. باید بهشون آموزش بدیم که چه تفاوتهایی دارن. چطوری ابراز عشق کنن. چطوری مسئولیت پذیر باشن. چطوری حرف بزنن مکالمه کنن.(میدونم وقتی خودمون اون شکلی نیستیم تربیت بچه ها به این سمت مشکله ولی سعی کنیم حداقل تا یکی دونسل دیگه آرامش بیشتری داشته باشه) .

وقتی یه مردی خسته میاد خونه (که خب حقم داره) ولی یه زن هم از صبح تا شب تو خونه منتظرش بوده و منتظر یک محبت و ابراز عشقه( که حق داره) ولی مشکلات تازه شروع شده باید چیکار کرد؟ خب زنه میره با یکی درددل کنه یا دلش سیاه میشه از زندگیش!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بازهم چیزی عوض نمیشه چون بالاخره به رابطه جنسی ختم میشه ومشکلات خودش را داره وجامعه ماپذیرا این چیزها نیست بهتره به جای این کارها به بچه های خودبیاموزیم که خوددارباشندومهرومحبت را تو خانواده بگیرندنه از غریبه ها.

یا زنی که مثلا دوست داره روز جمعه کنار همسرش باشه بره بیرون قدم بزنه و رابطه شونو گرم نگهداره ولی شوهرش تا لنگ ظهر خوابه یا بعدازظهرش در حال چرت زدنه و استدلالش اینه که کل هفته دویده! پس درک کردن زن کجا رفته؟

وقتی یه مردی خسته میاد خونه (که خب حقم داره) ولی یه زن هم از صبح تا شب تو خونه منتظرش بوده و منتظر ی ...

باید دختر پسرا بهشون فرصت بدیم تا تجربه کنن بگردن آزاد باشن دوست پیدا کنن عاشق بشن بعد که تجربه همه چی پیدا کزدن ازدواج کنن

حرفات خوبن منتهی والدین  اول باید خودشون  در زندگی شون  وابسته نباشن و راهای درست رو رفته باشن و منبع عشق ورزی باشن و عشق بدن و منتقل کنن به بچه هاشون و سایر مسیولیتهای  جانبی که یک فرد باید داسته باشه و روی پاهای خودش بتونه  محکم باشه و خیلی موارد دیگه که الان وقتم اجازه  نمیده  مو بمو  بنویسم ولی مطلبت خوبه. 

باید دختر پسرا بهشون فرصت بدیم تا تجربه کنن بگردن آزاد باشن دوست پیدا کنن عاشق بشن بعد که تجربه همه ...

اون میشه خوشگذرونی قبل ازدواج که خوبه . ولی ازدواج مساله اش جداست. تو شب و روزت رو با کسی شریک میشی که خوب باهاش حرف زدی، تحقیق کردی فکر کردی، بالا و پایین کردی، حتی بعضا عاشق شدی ولی بعد از مدتی رابطه عادی میشه( منظورم این نیست که طرفین بد هستن .اصلا!!) فقط رابطه از دست میره

شما اعتقاد داری عشق بعد ازدواج میمونه؟ اگه همچین فکری میکنی پس حتما ازدواج نکردی!

درست که عشق بعد ازدواج نمیمونه ولی اگر تجربه کنی تو مجردی طرف ولت کنه اونوقت برات تجربه میشه تو خونه شوهر میچسپه به شوهرت با بد خوبش میسازی