2777
2789

من ولی نه دیگه انقدر 

دوماه ی بار 

احتمالا  تنبلی داری 

مجردی؟

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

حتما حتما پيگير باش 

اگهمجردي برو دارو گياهي 

خيليييي مهمه ك منظم باشه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ااین مشکلو دارم پیش اخرین مامایی ک رفتم گفت  اگه از اول اینطوری بودی طبیعیه خب سیستم بدنیت اینه. البته بعداز کلی سونو و ازمایشات هورمونی ک انجام دادم و مشکل خاصی نبود. اما خودم خبیلی نگران یاءسگی زودرسم.کسی هست شرایطش اینطوری باشه؟ با  یا نزدیکانش؟

من ولی نه دیگه انقدر  دوماه ی بار  احتمالا  تنبلی داری  مجردی؟

نه عزیزم متاهلم ی نی نی ام دارم. اره قبل از بارداریم ک دکتر رفتم گفت تنبلیه ولی داروی خاصی نداد.جدیدا پیش ماما رفتم میگه طبیعیه!!!!!!!

نه عزیزم متاهلم ی نی نی ام دارم. اره قبل از بارداریم ک دکتر رفتم گفت تنبلیه ولی داروی خاصی نداد.جدید ...

آها نمیدونم والا شاید خانم های متاهل جریانشون فرق داره به من دکتر گفت دو ماه ی بار اشکال نداره ولی بیشتر از اون چرا 

بعد خیییلی زیاد تاکید کرد که استرس نداشته باش گفت استرس نداشته باشی و ورزش کنی درست میشه

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
دکترتون گفته هرلار پرژسترون؟ ینی درمان قطعی نداره؟

نه خودم گفتم نسخشو بنویسه  دیگه نمیزنم چون اقدامم برای تخمک گذاری نیاز دارم مرتب باشه تا 1 هفته عادیه تاخیر

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
آها نمیدونم والا شاید خانم های متاهل جریانشون فرق داره به من دکتر گفت دو ماه ی بار اشکال نداره ولی ب ...

نه مال من ب تاهلو تجرد ربطی نداره من از اول بلوغم همین طور بودم.. 

نه مال من ب تاهلو تجرد ربطی نداره من از اول بلوغم همین طور بودم.. 

آره منم همینطور 

شما برا این پیش ماما نباید بری که عزیزم برو متخصص زنان زایمان 

آره منم همینطور  شما برا این پیش ماما نباید بری که عزیزم برو متخصص زنان زایمان

اره وقت گرفتم سرش شلوغه نتونستم منتظر بمونم خیلی نگران بودم رفتم پیش ماماحالا تا وقتم برسه برم پیش متخصص