2777
2789
عنوان

چیزی به زایمانم نمونده، سزارینیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 26 پست
منم سزارین شدم دوبار. ی ببارببحسی و یبار بیهوشی عمومی  اولی خیلی. راحت تر بود. دومی. درد شکم ...

منم شنیدم  میگن بی حسی کمتر درد رو میفهمی چون چند ساعت بی حسی ولی بیهوشی رو تا بهوش میای درد شروع میشه  من از اون قسمت بیهوشی که همه چیز رو میفهمی تنگی نفس میگیری حس سنگینی پا و اینکه انگار پا نداری رو خیلی بدم میاد نفسم میگیره حس میکنم دارم میمیرم  بعدش هم تو ریکاوری لرز شدید میگیرم

منم سزارین شدم دوبار. ی ببارببحسی و یبار بیهوشی عمومی  اولی خیلی. راحت تر بود. دومی. درد شکم ...

دکتر منم میگه بعداز بیهوشی بشدت دردشکم داری

به‌همین‌خاطر میگه بیحسی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شنیدم  میگن بی حسی کمتر درد رو میفهمی چون چند ساعت بی حسی ولی بیهوشی رو تا بهوش میای درد شر ...

منم همه اینا را داشتم.  ولی بعد از اینکه رفتم از ریکاوری. سرگیجه و... نداشتم. اما بعد از. بیهوشی عمومی. تا تو ریکاوری ب هوش اومدم.  از 12ظهر تا اخر شب سر گیجه داشتم. 

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

بیحسی جالبتر بود .چون. همه چیزو حس میکردم فقط درد نداشتم . ولی بیهوشی تا چشم باز کردم تموم بود 

اوهوم همه‌ی این ترسارو بجون میخرم که لحظه‌ی تولد دخترمو ببینم وگرنه اینکه بخوابی بیدارشی همه‌چیز تموم شده باشه خیـــلی بهتره

عزیزم اصلا نترس من سر شدم عالی بود درد بعدشم قابل تحمل شیفت بزن راحته راحت اصلا نترس

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
میگن دودقیقه طول میکشه من میمیرم کهههه

عزیزم امپولش ی لحظه هست تا بخوابوننت نهایت میشه دو دقیقه..

اصلا ترس و درد نداره. من ک خودم سزارینو به طبیعی ترجیح میدم.

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27