2777
2789

سلام مامانای مهـربون، من حدوداً دوهفته دیگه زایمانمه،قراره بیمارستان مــردم تهران سزارین‌شم

خــــــیلی استرس دارم،همیشه ترس از اتاق‌عمل و محیط پزشکی داشتم،  آمپول و آنژوکت و سونـد 

و بیحسی‌کمر که بمااااااند

هرچی بهش نزدیک‌تر میشم ترس و کابوسم بیشتر میشه

چطوری باترسم مقابله کنم آخه‌😞😢

ازتجربیاتتون بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای  همدردیم  من یه بار سزارین بی حسی شدم  واقعا ترسیدم  اینبار به دکترم بگم ببینم بیهوشی انجام میده  آخه میگن دیگه بیهوشی نمیکنن   من نمیدونم بعضی ها چه جوری خوش و خرم میرن سزارین و میزان  من خیلی ترسو ام

اصلا نترس سزارين الان خيلي راحت و بي درد شده امپول بي حسي از كمر رو اصلا نميفهمي سوند گذاشتنش يه ...

خیــلی میترسم ازاینکه بشینم توکمرم آمپول بزنن

چقدطول میکشه آمپولش؟

من نوزده روزه واسه بار دوم سز شدم اصلا نترس نه سوند ترس داره نه بیحسی ترس داره.سوره انشقاق خیلی بخون اصلا دیگه نمیترسی

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
خیــلی میترسم ازاینکه بشینم توکمرم آمپول بزنن چقدطول میکشه آمپولش؟

کمرتو خم می‌کنی سرتو پایین میندازی ده ثانیه ای طول می‌کشه بعدش از کمر به پایین گرم میشی و دیگه نمیتونی پاتو تکون بدی

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
وااای  همدردیم  من یه بار سزارین بی حسی شدم  واقعا ترسیدم  اینبار به دکترم بگم ب ...

حالا شما یکبار تجربه داشتی

من برا آزمایش خونام تادرمانگاه میرم فشارم میفته‌😢