2777
2789

سلام بیدارید ؟یهو نصف شب یاد این خانوم و اقا افتادم.گفتم برا شما هم تعریف کنم ...اگ کسی هست بگم

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو البته شاید خوابم ببره

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

یکی منو لایک کنه بعد بیام بخونم

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏

من و شوهرم حدودا یک سال پیش که نامزد بودیم همیشه یه سفره خونه میرفتیم

تو اون سفره خونه یکی از کسایی ک اونجا شریک بود با ما رابطه ی خوبی برقرار کرد و کم کم با هم دوست شدیم...

ایشون همیشه یه خانومی همراهش بود 

که این خانم معلم دبستان بود 

خیلی هم با شخصیت و شیک بود 

ما دیگ خیلی صمیمی شدیم باهاشون تقریبا هر شب اونجا میرفتیم و با اونا بودیم 

متوجه شدیم ک اینا زن و شوهر نیستن

من خیلی تعجب کردم چون رفتارشون عین زن و شوهرا بود 

ازشون ک پرسیدیم گفتن نه ما شرایط ازدواجو نداریم.

در صورتی ک خانم 38 سالش و اقا 45 سالشون بود.و وضع مالی هر دو هم خوب بود 

چند وقت بعدش دعواشون شد همونجا تو سفره خونه.

خانم شک کرده بود به اقا میگفت یه خانومی بهش اس داده و گوشی دست من بوده و من دیدم.

من خیلی باهاش حرف زدم گفتم ایشون اصلا بهش نمیخوره ک اهل خیانت باشه اشتباه میکنی مطمعنم سو تفاهم شده 

اما با حرفی ک زد همه افکارم دربارش خراب شد

من امروز تو گوگل دیدم زنی که اصلا ازبارداری خودش اطلاعی نداشت😐وقتی بخاطر درد شکمش میره دکتر متوجه میشه بارداره و همونجا بهش میگن باید سریع بستری بشه وسزارین .زایمان میکنه دوتا دختر دوقلو😵😵زن وشوهرشوکه میشن که یکدفعه ای پدرمادرشدن .احتمال اینم وجود داشته که یک عضوی ازدوقلو ها امکان داشته بهم چسبیده باشه اما فعلا گفتن مشکلی نیس ومرخص میکنن.

تولو خدا دعوام نکنیدااااا ازوقتی اینو خوندم فکرم درگیراینه که چطوررابطه زناشویی داشتن (منظورم دخول کامله😰😶😶😶)؟چون اون بارداربوده چطورمشکلی پیش نیومده بخاطراینکه نمیدونستن بارداره !!یکی منو از سردرگمی نجات بده

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

گف باران جان مردی ک بتونه ب زنش و بچه هاش خیانت کنه حتما به منی ک دوست دخترشمم میتونه خیانت کنه.😨😨😨

من حالا از تعجب این شکلی بودم 😲😲😲😲

گفتم ینی چی 

گفت اقای ایکس زن داره و 2 تا بچه ک اولی 15 سالشه.

گفتم تو چرا این کارو کردی 

مگ وجدان نداری 

گف زنش تامینش نمیکرد 

همیشه حالش بد بود ناراحت بود 

وقتی زنش براش اهمیت نداره شوهرش 

چرا زندکیه اونا برا من اهمیت داشته باشه

از اون ب بعد دیگ خطمونو عوض کردیم و اونجا هم نرفتیم...

ولی واقعا طرز فکرم درباره همه عوض شده 

دیگ نمیتونم بگم فلانی ادم خوبیه 

مشکوکم به همه 😧😧😧

عجب واقعا

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏
من امروز تو گوگل دیدم زنی که اصلا ازبارداری خودش اطلاعی نداشت😐وقتی بخاطر درد شکمش میره دکتر متوجه م ...

عزیزم من شنیدم ک رابطه تو بارداری واسه هر کسی مشکل نداره 

فکر کنم تعداد کمی هستن ک براشون ضرر داره 

البته منم شنیدم فقط