من ۲روز عقب انداختم بی بی چک منفی آز هم منفی بود ۱.۹ بودحالت های پری دارم بیشتراز ۱۰روزه،خیلی حالت تهوع دارم همراه با استفراغ بیشتر صبح ها ممکنه کسی بوده باشه با وجود منفی بودن بعد از چند روز بفهمه بارداره؟؟؟؟؟ اگر تجربه دارید خواهش میکنم بگید؟؟؟ آخه میخوام قرص بخورم برای اینکه پریود شم ممنون میشم راهنمایی کنید...
اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...
چه عجله داری قرص بخوری. چرا سرخود قرص میخوری که پریود بشی. پریود اگر سیکلت 28 روز باشه تا 35 روز جا ...
امروز دکتر خودش قرص داد بهم ،پس یعنی قرص نخورم فعلا؟؟؟
اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا که خودت شک داری تا یک هفته از عقب انداختن صبرکن حامله نبودی، بعد بخور. ولی اینو بدونکه اگر با ...
باشه صبر میکنم ،آها یعنی اگرم مثلا قرص بخورم ولی پریود بشم یعنی حامله نبودم