2777
2789
عنوان

خانما کسی هست که خودش نماز بخونه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 103 پست
خخخ عین شوهر من🤔😐😂

بنظرم زبونی میگن قبول نداریم که ادعا داشته باشن و همرنگ جماعت باشن

فکر کن روزه نمیگیره یعنی غذا نمیخوره صبح تا شب فقط الکی اب میخوره میگه من روزه نمیگیرم

بعد من که روزه ام نهارا خونه نمیاد یا هیچی نمیخوره یا الویه میخوره تو مغازه که من راحت روزه بگیرم

خدایا شکرت هزاربار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من نماز خون  و همسرم مشروب ميخوره به هيچي هم اعتقاد نداره كاري هم بهم نداريم احترام هم مي ...

عزیزم چرا عقدتون باطل باشه؟؟؟ عقد که به این مسائل ربطی نداره.

شما میگین به حجاب و این مسائل زیاد پایبند نیستین ولی نماز میخونین فقط خواستم بگم همین نماز خوندن رو حتما ادامه بدین. اتفاقا خیلی خوبه که یه راهی رو برلی ازتباط با خدا باز نگه داشتین. یه روز نمازهاتون خیلی خیلی کمکتون میکنه. من به این ایمان دارم.

اميدوارم اما بلد نيستم مشكل اينه 🙈🙈🙈

یاد گرفتنشم آسونه خانومی، امیدوارم به زودی نمازهاتون رو کامل بخونین و آرامشی از خدا بگیرین که لذت نماز اشتیاق خوندنش باشه براتون

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم

انسانیت از دین مهمتره.دین یه ابزاره فقط.زورکی که نمیشه.باید خودش به این اگاهی برسه .وگرنه سر تو مهر کوبیدن الکی به چه درد میخوره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
بنظرم زبونی میگن قبول نداریم که ادعا داشته باشن و همرنگ جماعت باشن فکر کن روزه نمیگیره یعنی غذا نمی ...

شوهر من نمیگه قبول ندارم اما انجامشم نمیده.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
فحش ناموسی از تو بعیده😞

بعضيا همچين اخه به ادم حمله ميكنن انگار از طرف خدا اومدن 

من به خودم اجازه دهالت تو دين همسرمو نميدم اونا ميان برام تعيين تكليف ميكنن 

بخدا چند روز پيش گفتم من سرلختم يكي گفت چقد شوهرت بي غيرته😐اخه به اين چي بگي

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

[QUOTE=64602045]بله من نماز خون  و همسرم مشروب ميخوره به هيچي هم اعتقاد نداره كاري هم بهم نداريم احترام هم مي ...[/با جمله به جمله ی حرفاتون داشتم تحسینتون میکردم از اینهمه شعور دوطرفه

اما هرکار کردم نتونستم به جمله ی آخرتون گوش بدم🙈ببخشید که ریپلای کردم

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
به منم فحش میدی؟🙁🙁🙁

شما عشقي مگه من همچين جسارتي ميكنم?😍😘❤️

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
[QUOTE=64602045]بله من نماز خون  و همسرم مشروب ميخوره به هيچي هم اعتقاد نداره كاري هم بهم نداري ...

😂😂😂😂👍👍❤️❤️